• 0

Vreme čitanja: oko 5 min.

Veliku porodicu Gvinet Paltrou čine i deca njenog muža: Sa svima ima posebnu vezu i odnos

Vreme čitanja: oko 5 min.

Posle 13 godina braka, Paltrou i Martin su 2014. objavili da su odlučili da se sporazumno razvedu. Glumica je kasnije ponovo pronašla ljubav sa producentom Bredom Falčukom. Tada u njenu porodicu ulaze Izabela i Brodi

  • 0

Gvinet Paltrou ima veliku porodicu - mama je dvoje dece, Epl i Mozesa Martina, a takođe je i maćeha Izabele i Brodija Falčuka, dece svog drugog supruga.

Paltrou je rodila Epl 2004. i Mozesa 2006. sa svojim tadašnjim mužem, frontmenom grupe "Coldplay" Krisom Martinom.

- Smešno je, oduvek sam mislila, kada su se rodili: "Nikad neće biti bolje od ovoga. Ovo je bolje od prethodnog". I sada se tako osećam - rekla je za "People".

Posle 13 godina braka, Paltrou i Martin su 2014. objavili da su odlučili da se sporazumno razvedu. Glumica je kasnije ponovo pronašla ljubav sa producentom Bredom Falčukom.

Pre nego što su se njih dvoje venčali, Epl i Martin su upoznali Falčukovu decu na skijanju 2016. Da, skijanju koje je aktuelno bilo do pre nekoliko dana. Onom skijanju koje se našlo u središtu parnice u kojoj je glumica optužena da je udarila u čoveka na padini i tako mu nanela ozbiljne povrede.

U 2018, oni su se uzeli, a tako je Paltrou dobila novu roditeljsku ulogu i stvorila još veću porodicu.

Ćerka Epl

U intervjuu sa Oprom Vinfri u to vreme, Paltrou je otkrila zašto je svojoj ćerki dala ime Epl.

- Kada sam prvi put bila trudna, njen tata je rekao: "Ako je devojčica, mislim da bi trebalo da se zove Epl". Zvučalo je tako slatko i dočaralo mi je tako divnu sliku, znate. Jabuke su tako slatke i zdrave su, i biblijske su. A ja sam samo mislila da zvuči tako divno.

Paltrou je primetila da je Martin bio "tako zaljubljen" u Epl nakon što se rodila. Odmah su primetili da je njihova ćerka "veoma mirna i svesna" beba.

- Prvog jutra smo se zajedno probudile u bolničkom krevetu, bile smo okrenute jedna prema drugoj, otvorila sam oči, a ona ima ove ogromne plave oči. Samo je zurila u mene sa ovim neverovatnim intenzitetom. Takva je ona. Veoma je radoznala.

Iako je poznato da je Epl mini verzija svoje mame, nasledila je i tatin muzički talenat.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Martin je jednom pozvao svoju ćerku na scenu da sa njim da otpeva akustičnu verziju pesme Arijane Grande "Just A Little Bit Of Your Heart", a Epl je oduševila publiku. Na kraju pesme usledile su ovacije i poljupci od tate.

U maju 2022. Paltrou je proslavila 18. rođendan svoje ćerke. U junu je podelila slatki selfi sa Epline mature, a nakon toga se Epl preselila kako bi krenula na fakultet.

- Bilo je strašno. Bilo je zaista užasno. Bilo mi je mučno u stomaku, briznula sam u plač - kazala je za "People".

- Došla je kući na oktobarski odmor tek prošlog vikenda, tako da je to bilo neverovatno. Viđam je, ali ne onoliko koliko bih želela. Volela bih da je viđam svaki dan, ali sam tako srećna zbog nje. Ona se odlično snalazi.

Sin Mozes Martin

Paltrou je 2006. godine dočekala svog sina Mozesa sa Martinom. Kao i Epl, on takođe voli muziku.

Kada se Mozes pojavio u maminom intervjuu 2020. u "The Tonight Show", rekao je voditelju Džimiju Falonu da se zaista bavi muzikom.

- Volim to da radim mnogo. Trenutno bih rekao da najviše sviram gitaru. Neko vreme je to bio klavir, a onda sam ponovo počeo sa časovima gitare.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Kada je Paltrou proslavila 14. rođendan svog sina na "Instagramu", podelila je nekoliko njegovih fotografija zabeleženih tokom godina. Jedan od snimaka pokazao je Mozesa kako se latio mikrofona dok je njegov tata svirao.

Za njegov 16. rođendan, glumica je spremila dirljivu objavu.

- Danas imaš 16 godina. Nisam sigurna kako da pišem taj broj. Od kada si došao na svet tog savršenog njujorškog prolećnog jutra, učinio si svet boljim mestom. Svakom mišlju, akcijom i intuicijom koju imaš, činiš da se ljudi osećaju viđenim, saslušanim i cenjenim. Duboko si poseban za sve koji te poznaju. Ja sam tako srećna što sam tvoja mama. Uživam u svakom minutu dok rasteš i pretvaraš se u ovog neverovatnog čoveka. Kakav je pravi blagoslov imati tebe, tvoju mudrost, tvoju dobrotu i tvoj prelep pevački glas koji odzvanja našim hodnicima. Značiš mi kao ceo svet, dečače. Srećan rođendan.

Izabela i Brodi Falčuk

Paltrou je 2016. godine počela da se zabavlja sa Bredom i tako postala maćeha njegovoj deci, koju on ima sa bivšom suprugom Suzanom Bukinik.

Tokom godina, Paltrou i Izabela su se zbližile. U septembru 2022. zvezda je proslavila 18. rođendan svoje pastorke.

Paltrou je podelila zajedničku fotografiju sa Izabelom na svojoj "Instagram"priči.

Na snimku je napisala: "Srećan rođendan @izzifalchuk. Nedostaješ nam danas i volimo te".

Nakon što su se Falčuk ​​i Paltrou venčali 2018. godine, Paltrou je rekla da je u početku bila zabrinuta kako će postati maćeha.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by @bradfalchuk

- Smešno je jer kada sam postala maćeha, kada sam znala da ću postati maćeha, mislila sam da nemam pojma kako da to uradim. Nema šta da se čita. Šta da radim? Gde da se ja umešam? Gde ne mogu? - rekla je u jednom podkastu.

Ali Paltrou je rekla da je počela da gleda na stvari drugačije kada je rekla sebi: "To su moja deca. Neću se plašiti da ih disciplinujem ili povučem granicu".

Falčuk ​​se takođe prisetio vremena kada je Paltrou bio malo stroga prema Brodiju. On je rekao da je zvezda "vikala" na Brodija dok su bili na večeri, ostavljajući tinejdžera šokiranim. Ali Brodi je ubrzo postao opušten jer su ga tretirali kao "svako drugo dete ovde", rekao je Falčuk.

- Ako bi me neko pitao za savet o tome, samo bih rekla: "Od prvog dana, zaista se ponašaj prema njima kao prema svojoj deci" - primetila je Paltrou kako piše "Today".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Posle presude šapnula jednu rečenicu čoveku koji ju je tužio: Gvinet Paltrou nije kriva za nesreću

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica