• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Džesika Alba uputila dirljive reči ćerki povodom rođendana: "Toliko toga si me naučila, moj anđele"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Alba je svoju poruku zaključila sa još nekoliko dirljivih reči, šaljući Honor puno ljubavi na njen poseban dan

  • 0
Jessica Alba, Džesika Alba Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Prva ćerka Džesike Albe i Keša Vorena, Honor Mari Voren, ove nedelje je obeležila je veliki događaj u životu svake tinejdžerke - proslavila je 15. rođendan.

Mama i tata su 7. juna objavili sentimentalne reči upućene svojoj devojčici kako bi obeležili njen veliki dan.

- Pre 15 godina, devojčica Honor Mari Voren me je učinila mamom. Apsolutno nisam imala pojma koliko će se moj svet promeniti, da kažem da mi je srce puklo u trenutku kada sam te videla, čak i ne krijem. Ceo moj svet bio je okrenut i osetila sam najdublju, najdublju ljubav.

Objava je sadržala fotografije Honor nastale tokom prvog dana škole, na plaži i tokom provođenja kvalitetnog vremena sa svojom mlađom braćom i sestrama, Hejven i Hejs. Svesne koliko liče, majka i ćerka su poslednjih godina snimile nekoliko fotografija u odgovarajućim odevnim kombinacijama i usklađenim pozama. Jedan takav snimak prikazuje Džesiku Albu i Honor leđa uz leđa kako mere koja je viša. Iako je tinejdžerka porasla, njena mama je jasno stavila do znanja da je Honor i dalje njena "devojčica".

Hvalila je emocionalnu snagu svoje ćerke i da je sjajna starija sestra.

- Ljubazna, poletna, brižna, inteligentna, smela, blesava, nezavisna, emotivna, kreativna, mudra, buntovna... Sve. Hvala ti što si tako neverovatno voljena ćerka i što si najbolja velika sestra Hejven i Hejsu. Stojiš u svojoj istini, imaš integritet, emocionalno si dostupna... Toliko si me toga naučila, moj anđele, da si savršena kombinacija mekog i snažnog.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

Alba je svoju poruku zaključila sa još nekoliko dirljivih reči, šaljući Honor puno ljubavi na njen poseban dan.

- Nastavi da živiš svoje najistaknutije "ja" i uvek sa puno ljubavi. Jedan od mojih najvećih poklona je da gledam kako se razvijaš i vidim život koji stvaraš za sebe. Srećan rođendan, devojčice! - zaključila je  ponosna mama.

Na svom "Instagram" nalogu Keš Voren je objasnio da je osećao kombinaciju ljubavi, ponosa, uvažavanja i bola kada je video da njegova najstarija ćerka puni 15 godina.

- Razumljivo, malo je gorko-slatko. Gledajući te kako se krećeš kroz život, često me ostavljaš u čudu. Imaš ovu retku sposobnost da prvi put naučiš životne lekcije. Većina nas provodi godine bežeći od prepreka u potrazi za lakšim putem. Samo da bismo se vratili na iste barikade. Ne ti. Nekako razumeš da nema smisla odlagati neizbežno, pa se suočavaš sa preprekama. Učiš i ideš napred. Ja sam više nego ponosan.

Voren je dalje hvalio ćerkin umetnički talenat, takmičarski duh i empatično srce.

- Volim tvoju ambiciju i volim to što si spremna da uložiš u posao. Imaš sve alate i volim da ih gledam kako ih primenjuješ. Ti si sila prirode, Honor, i volim što sam tvoj tata. Srećan rođendan! - napisao je ponosni otac.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica