• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ova mama sa troje dece živi u 55 kvadrata: Pokazala kako koristi prostor i čemu služi šator iznad kreveca

Vreme čitanja: oko 1 min.

Većina je bila oduševljena idejom o šatoru i time kako mama pametno koristi prostor. Tura po stanu ima više od 22.500 lajkova i 330.900 pregleda

  • 1

Sa rastućim troškovima zakupa i hipoteka, mnoge porodice i samci se snalaze, pa više nije tako čudno da čujemo da neko živi u kamperu ili starom autobusu.

Međutim, ova mama nije želela da pribegava tim rešenjima, već je odlučila da svoj stan od 55 kvadrata prilagodi u funkcionalni prostor za sebe i troje male dece.

Ali njen trik korišćenja šatora je privukao najviše pažnje u videu koji je snimila kako bi pokazala svoj životni prostor.

Mama troje dece je otkrila da je stavila šator preko krevetića svoje najmlađe ćerke, što pomaže da blokira svetlo i sprečava njenu braću i sestre da je uznemiravaju tokom noći.

Tokom dvominutnog "TikTok" videa, Elizabet je viđena kako hoda kroz svoj dom, koji se sastoji od dnevne sobe, male spavaće sobe za decu i kupatila. Može se videti da ona ima garnituru i krevet za spavanje u dnevnoj, kao i da odeću svoje dece drži u kutijama ispod teelvizora.

Deca imaju i mali sto na kome jedu, a kuhinja zauzima poprilično veliki prostor. Nastavila je dalje obilazak i pokazala da deca imaju svoju malu sobu i da spavaju na dušecima, a da beba spava u krevecu koji je pokriven šatorom.

@elizabethrosehayden_ Thank you tiktok for helping me restart our life. From diapers and wipes, to car seats, toys, clothes, and venmo, cash app. Even though we dont need the things, the fact yall just want to bless and gift these to us is insane to me. I cant wait till im in a position to help another single momma restart her life as well. Always pass on blessings 🫶🏻💕 #momsoftiktok #singlemomlife #singledadsoftiktok #funny #fyp #healingjourney #restarting #vlog #momof3 #grattitude #momtok #onebedroomapartment ♬ original sound - Elizabeth Hayden

- Postavili smo njihove krevete. Još uvek moram da im nabavim krevet na sprat. Dobili smo igračke, a onda je neko Lili kupio krevetac - rekla je ona misleći na svoju publiku sa "TikToka".

Većina je bila oduševljena idejom o šatoru i time kako mama pametno koristi prostor. Tura po stanu ima više od 22.500 lajkova i 330.900 pregleda.

Poznata na mreži kao @elizabethrosehaiden_, kreatorka sadržaja redovno deli životne novosti i savete o roditeljstvu sa svojih 116.500 pratilaca.

Gledaoci su podelili svoje reakcije, uz komentare poput: "Ideja za šator je genijalna! Tako je zgodno jer svetlost može da probudi mališane".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Konferencija "Kragujevac- Grad po meri svake porodice": Važnost roditeljstva kao stuba celog društva

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Porodica

Komentari

  • Tea

    7. jul 2023. | 13:53

    Pa smanjila detetu protok vazduha.

    Podelite komentar