• 2

Vreme čitanja: oko 3 min.

Kamila i Kejt idu koracima Elizabete II - sestre drže u svojoj blizini

Vreme čitanja: oko 3 min.

Ugledajući se na odnos preminule Elizabete II sa njenom sestrom, princezom Margaret, sadašnja engleska kraljica Kamila Parker i princeza od Velsa Kejt Midlton odlučile su da svoje sestre drže u blizini

  • 2
Kamila i Anabel, Kejt i Pipa Foto-kolaž: Profimedia

Trenutno dve vodeće britanske kraljevske dame odlučne su u tome da ih sestre podržavaju na svakom koraku - po uzoru na blisku vezu kraljice Elizabete II sa princezom Margaret.

Otkako je kraljica Kamila (75) krunisana još u maju, njena sestra Anabel Eliot (74) joj se pridružila na brojnim događajima, uključujući i to što je sedela pored nje u Kraljevskoj loži na Vimbldonu ovog leta, piše "Mail online".

U međuvremenu, Kejt Midlton, princeza od Velsa (41) već dugo uključuje svoju sestru Pipu Midlton (39) u bitnije trenutke svog kraljevskog života, kao što je njena godišnja služba božićnih pesama u Vestminsterskoj opatiji.

Anabel nije bila samouverena kao Kamila

Anabel - dizajnerka enterijera i prodavac antikviteta - opisana je kao tiši pandan svoje sestre.

Sestre su se ranije prisetile kako su provele detinjstvo kotrljajući se niz brda, hvatajući leptire i oblačeći se kako treba da bi zadovoljile svoju strogu baku dok su boravile u kući bake i dede u Hempširu.

Kao mlađe, Kamila je volela da bude predstavljana u društvu, dok je Anabel bila ozbiljna i više je volela mirniji život.

Anabel je rekla da je Kamila, koja je predstavljena u društvu godinu dana pre nje, imala veliki uspeh, dok ona nije jer, kako je istakla, nije bila toliko samouverena kao Kamila.

U isto vreme, Anabel je viđena kao inteligentnija sestra sa „ukusom“, koja je izbegavala londonsku scenu zabave. Umesto toga, otišla je u Firencu da studira umetnost.

Godine 1972. Anabel se udala za svog prvog pravog dečka sa 23 godine - Sajmona Eliota, a 1973. Kamila, tad stara 25 godina, udala se za svog prvog muža - poletnog vojnog oficira Endrua Parkera Boulsa.

Kamila i Anabel Foto: Profimedia

Prvi okršaj Dajane i Kamile

Anabel i njen muž, koji je preminuo u martu u 82. godini, naselili su se u seoskoj kući u selu Storpejn u Dorsetu, gde su se Čarls i Kamila sastajali tokom dugogodišnje tajne veze.

Anabel je nastavila da podržava svoju sestru tokom svih poteškoća u vezi, sklonivši Kamilu van javnosti kada je Džon Mejdžor objavio u "Commons-u" razvod princa i princeze od Velsa 1992. godine.

Anabelina 40. rođendanska zabava bila je ta na kojoj se Dajana suočila sa Kamilom zbog njene veze sa Čarlsom, a na proslavi svog 50. rođendana u Ricu Kamila se prvi put javno pojavila sa princom Čarlsom kao svojim partnerom, gde su i načinjene njihove prve zvanične fotografije.

Čarls i Kamila su takođe podržali Anabelin biznis za dizajn enterijera, navodno su joj platili 1,5 miliona funti za robu i usluge dizajna od kada se par venčalo 2005. Anabel je plaćena za renoviranje vikendica vojvodstva u Kornvolu, na Sili ostrvima i Velsu, kao i za kancelariju Vojvodstva u Restormelu, Kornvol, i rasadniku Penlin, takođe u Kornvolu.

Takođe je bila zaposlena da nadgleda izvođenje radova na dizajnu enterijera Vojvodstva Kornvol gde je renovirano 20 spavaćih soba u centru uzornog sela Dorset Poundberi. Vojvotkinja je priznalo da ugovor za radove nije bio raspisan na tenderu.

Tokom ceremonije krunisanja kralja Čarlsa, pored Kamile je bila sve vreme i njena sestra Anabel.

Pipa i Kejt Midlton Foto: Profimedia

Kejt i Pipa i dalje u devojačkim razgovorima

Druga sestra sa engleskog dvora vredna pomena, Pipa Mildton, sestra princeze od Velsa, u svom prvom TV intervjuu 2014. godine otkrila je da je izuzetno bliska sa svojom sestrom Kejt i da ih ispunjava provođenje vremena sa porodicom.

Ona je za "Today" rekla da se, uprkos životu njene sestre kao istaknutog člana kraljevske porodice, nije mnogo promenilo.

- Očigledno je da je Kejt preuzela mnoge strvari na sebe i da trpi pritiske, ali provodimo i dalje mnogo vremena zajedno. Još uvek mnogo toga radimo kao porodica.

Pipu su pitali da li još uvek može da pozove Kejt, sada princezu od Velsa, u bilo kom trenutku za „devojački razgovor“.

-Da. Da, imamo vrlo normalnu, sestrinsku vezu. Veoma smo bliske. I, znate, podržavamo jedna drugu i tražimo savet jedna od druge - izjavila je prilikom intervjua Pipa Midlton.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Kejt Midlton ili Megan Markl: Kod muškaraca "mrtva trka"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Porodica

Komentari

  • ciaobella

    1. septembar 2023. | 20:51

    Sestre su zakon! Mi koji imamo (starije) sestre znamo da su nam veca i bolja podrska od samih roditelja cak i kad oni sve rade kako treba. Ali veza izmedju sestara i brace, narocito kad je razlika u godistu veca, je posebna. Meni je moja starija sestra ikona. Ja joj verujem, svoj zivot bih joj poverila bez jednog sekunda razmisljanja, i obozavam je. I sto je jos vaznije - insiprise me i uci me, bez da mi daje lekcije, samo svojim ponasanjem tokom mnogo godina - sta i ja treba da budem za druge u svom zivotu. Mnogo volim svoju stariju sestru. Mnogo.

    Podelite komentar

  • Boba

    1. septembar 2023. | 19:59

    Sto mi je ova Kamila odvratna. Bolje je izgledala svekrva dan pre smrti nego ona..

    Podelite komentar