• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sušenje veša u zatvorenom treba da postane vaša prošlost - Evo zašto!

Vreme čitanja: oko 2 min.

Isplanirali ste svoju odevnu kombinaciju, oprali je u veš mašini kako bi bila mirišljava, ali - eto problema

  • 1
Gorenje mašina za sušenje veša Foto: Promo/ Gorenje

Tek smo zakoračili u jesen, a zbog vlažnosti vazduha, niskih temperatura, posebno noću, odeći je potrebno mnogo više vremena da postane suva nego što je to slučaj tokom leta. Mnogi pronalaze rešenje u sušenju veša u stanu, međutim, rizikujete da će se osećati na plesan, a ako ga stavljate na radijatore, smanjujete njihovu efikasnost. Takođe, udisanje vlage i hemikalija od deterdženata i omekšivača negativno utiče na zdravlje pluća.

Evo kako ovaj problem može da postane vaša prošlost.

Poznato je da suv vazduh nije dobar za pluća, ali isto važi i za previše vlage, koja je gotovo zagarantovana, ako sušite veš u svom domu. To je zato što prevelika vlažnost vazduha dovodi do promena u organizmu, pa zbog toga možete da osetite pad koncentracije, pospanost, promene raspoloženja

Doprinosi i razvoju uzročnika bolesti disajnih puteva kao što su gljivice, a negativno utiče i na one sa alergijama i astmom. Dodatno, utiče i na zidove - u uglovima prostorija može da se pojavi buđ, dok je i skidanje boje česta posledica.

Gorenje mašina za sušenje veša Foto: Promo/ Gorenje

Šta je alternativa sušenju veša u prostorijama

Sigurno se sada pitate "Pa, dobro, da li postoji alternativa sušenju veša u zatvorenom prostoru?". Odgovor je - DA - postoji i, takođe, se odvija u stanu, ali u mašini za sušenje veša koja će vam olakšati život.

Gorenje mašine za sušenje veša dizajnirano je, razvio i proizveo u Evropskoj uniji tim profesionalaca, koji diktira tehnološke trendove. Kvalitet je garantovan, svaka mašina je pažljivo osmišljena tako da odgovara vašim potrebama.

Koje su prednosti mašina za sušenje veša

Mašine za sušenje veša brenda Gorenje, na primer DNE92/GN, imaju senzore za efikasan rad. To znači da uređaj automatski kontroliše proces sušenja prema izabranom programu, vrsti veša i željenom nivou osušenosti, a neće biti presušena, što se leti često dešava.

Gorenje mašina za sušenje veša Foto: Promo/ Gorenje

Gorenje mašine imaju i AntiCrease funkciju za smanjenje gužvanja. Pokreti bubnja i specijalni 3D rebrasti dizajn sprečavaju da se odeća uplete ili zgužva u loptu, što poboljšava efikasnost. Tokom posebnog perioda na kraju ciklusa, koji traje 10 minuta, mašina lagano hladi veš kako bi se još više smanjilo gužvanje. Čak i kada ne možete da je izvadite odmah, vaša odeća se neće zgužvati zahvaljujući automatskom, povremenom okretanju bubnja tokom najmanje jednog sata po završetku ciklusa.

Gorenje mašina za sušenje veša Foto: Promo/ Gorenje

Tu su i programi osmišljeni posebno za sušenje bebi odeće, posteljine i jastuka, dok toplotna pumpa mašinu čini energetski efikasnom i štedi vaš novac. Treba spomenuti i jednostavan interfejs, moćan, a tih motor, talasasti oblik bubnja i SleekDoor vrata. Svaka od ovih karakteristika doprinosi uštedi vašeg vremena, novca, boljem i bržem sušenju odeće. Uz Gorenje mašinu za sušenje veša reći ćete zbogom vlažnoj odeći i vazduhu koji narušava vaše zdravlje.

Za više informacija o ponudi mašina za sušenje veša brenda Gorenje, kao i ponudi, posetite Gorenje Srbija sajt.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Porodica

Komentari

  • glupost

    28. septembar 2023. | 17:41

    Pa jeste, ajde sad i masinu za susenje da kupim.. Kako su ljudi preziveli ranije susenje vesa u kuci kad nije postojala masina za susenje?

    Podelite komentar