• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sledeće godine pune 60 godina: Za neke poznate osobe nikada ne biste rekli da su na pragu sedme decenije

Vreme čitanja: oko 2 min.

Oni će na torti duvati svećice za brojem 60

  • 0
Teri Hacer, Sandra Bulok, Rasel Krou Foto: Profimedia / JENS KALAENE / AFP , Alamy, /LE FLOCH/Sipa Press

Slavljenje rođendana je kod mnogih jako bitan dan, kada žele da budu okruženi bitnim i voljenim ljudima. Prisutan je smeh, a tu su i torta i pokloni, bez obzira na to koliko svećica na torti duvate. Neko će reći da su godine samo broj i da je važno kako se osećate.

Nekima će naredna 2024. godina biti jako važna jer pune "okruglo" 60 godina, odnosno slave jubilarni rođendan. Da li biste mogli da "povežete" da su neke poznate ličnosti generacija?

Pogledajte u nastavku ko će naredne godine slaviti jubilarni rođendan.

Sandra Bulok

Zvezda filmova "Brzina" i "Mis tajni agent" vodi računa o svom izgledu i kada se nađe na crvenom tepihu, prima pozitivne kritike. Verovali ili ne, Sandra Bulok sledeće godine puni 60 godina! Da, ova dama 26. jula ulazi u sedmu deceniju i zaista pokazuje da su godine za nju samo broj.

Kijanu Rivs

Odmah se nadovezujemo na njenog partnera iz pomenute "Brzine", Kijanua Rivsa. Glumac rođen u Libanu je generacija sa Sandrom Bulok, on 60 godina puni 2. septembra. Ko bi rekao?

Rasel Krou

Dame je oduševio u filmu "Gladijator", kada je pokazao neustrašivost i snagu. Tada je bio mlad, imao je 36 godina, a sledeće godine, sedmog aprila, Rasel Krou puni 60. I dalje pokazuje da je šmeker i da jako lepo nosi svoje godine.

Leni Kravic

Američki pevač i tekstopisac deluje mladoliko, a 29. maja 2024. godine puni 60 godina. Najpopularniji period njegovog stvaralaštva bio je u dekadi od 1991. do 2001, ali je i posle toga imao zabeležene uspehe u muzici.

Nikolas Kejdž

Među prvim glumcima koji će ući u sedmu deceniju biće Nikolas Kejdž pošto 7. januara puni 60 godina. Američki glumac, reditelj i producent nama je najpoznatiji po ulozi "Napuštajući Las Vegas" za koji je i dobio Oskara za najbolju mušku ulogu.

Teri Hačer

Popularnost je stekla u seriji "Očajne domaćice", ali je filmografija Teri Hačer bogata raznim ostvarenjima poput "Tango i keš". Ova simpatična glumica će 8. decembra naredne godine napuniti 60 godina, koje će sigurno ponosno nositi.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Dečak je pozvao sve drugove na rođendan: Niko se nije pojavio

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica