• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Muž će te sigurno prevariti sa dadiljom": Mama kaže da joj zanosna plavuša ipak nije konkurencija

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Od kada je objavljen pre tri dana, video ima više od dva miliona pregleda i mnoštvo komentara poput onih da je žena pogrešila jer dadilja izgleda kao "Victoria's Secret" model

  • 0
dadilja Foto: Shutterstock

Kejti, majka blizanaca, ovih dana se na društvenim mrežama suočava sa neželjenim savetima i sukobima jer su joj pratioci sa društvene mreže "TikTok" sugerisali da je njena dadilja previše zgodna i da će je muž siugrno prevariti.

Kejti, koja se zove @whenkatiemetharry na zajedničkom profilu sa svojim mužem Harijem, objavila je video na kome se nova dadilja koju je angažovala, 21-godišnja Šveđanka po imenu Elsa, igra sa njenom decom.

Od kada je objavljen pre tri dana, taj video ima više od dva miliona pregleda i mnoštvo komentara koji joj govore da je njena odluka o zapošljavanju ovakve devojke bila greška jer njena dadilja izgleda kao "Victoria's Secret" model.

- Dajem joj tri nedelje dok ne nahvata svog muža i dadilju u spavaćoj sobi - prokomentarisala je jedna osoba.

- 100% je šansa da će te muž ostaviti zbog nje - javila se druga osoba.

- Bolje da je držiš na oku zbog mužića - rekla je treća.

Kejtin video je privukao pažnju druge kreatorke sa mreže, nakon što je objavila video koji govori o njenom izboru zapošljavanja devojke koja izgleda kao "11".

U vezi sa videom te devojke, koji je prikupio 1,4 miliona pregleda od jučerašnjeg objavljivanja, Kejti je objasnila razloge zašto uopšte nije zabrinuta zbog svog izbora dadilje.

@whenkatiemetharry Replying to @Lola Cnk and we love her already! 🥹 @Elsa Nordström🤍✈️🏝️ She is a seasoned Au Pair and we are learning from her how this all works but we are SO happy to have her. Hoping she isnt afraid of twinados 😂 She also shares a lot of her interesting life as an Au Pair on her channel so give her a follow x #twinmom #aupair #byronbaylife #twinboys #MomTok #fyp #trending ♬ Little Things - Adrian Berenguer

- Implicitno verujem svom mužu. Mi zapravo imamo zaista sigurnu, neverovatnu povezanost.

Rekla je da je još jedan razlog zašto je unajmila svoju dadilju taj što ne diskriminiše ljude zbog načina na koji izgledaju.

Njen treći razlog zbog kojeg nije zabrinuta je taj što je i ona nekada bila veoma zgodna 21-godišnja devojka i suočavala se sa mnogo stigme i mnogo osuđivanja ljudi koji su mislili da ona želi da spava a njihovim muškarcima.

Rekla je da je odabrala dadilju zbog njene energije i načina na koji komunicira sa njom i njenom decom.

- Ako čovek želi da vara, hoće. Bekam i Džad Lou su prevarili svoje prelepe partnerke sa manje atraktivnim dadiljama - javila se jedna osoba.

- Tako sigurna, utemeljena i privlačna žena - primetio je neko.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Dnevna soba i radni sto za kojim je stvarao čuveni srpski pesnik Laza Kostić

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica