• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

SZJ: Profi mama, najveća konferencija o roditeljstvu u regionu

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Temelji ranog razvoja

  • 0
Profi mama konferencija Foto: Promo

Sve je više roditelja koji tragaju za drugačijim metodama vaspitavanja dece od onih zasnovanih na poslušnosti, koje su najviše bile zastupljene u generacijama iza nas.

Profi mama konferencija je jedinstven događaj i iskustvo koji povezuje posetioce sa najboljim stručnjacima u roditeljstvu iz Srbije i Hrvatske. Vrhunski pedijatri, psiholozi, pedagozi, psihoterapeuti, fizijatri i iskusni roditelji odgovoriće na pitanje - šta je stvarno važno u ranom razvoju deteta, što podrazumeva period do 6. godine.

Najveća konferencija o roditeljstvu na ovim prostorima održava se drugu godinu za redom u velikoj sali pozorišta Opera&Theatre Madlenianum u Zemunu, u subotu 23. marta 2024. godine. Ulaznice za konferenciju su u prodaji i dostupne po promotivnoj ceni do 23. februar u ponoć.

-Ako želite da imate dobar odnos sa svojim detetom, zasnovan na iskrenosti, poverenju i povezanosti, da se osećate samopouzdano kao roditelji i da pronađete pravu meru između stručnih mišljenja, saveta okoline i svoje intuicije, onda je Profi mama pravo mesto za vas - kaže Ivana Bunčić, osnivačica konferencije.

Zajednica Profi mama je nastala prvenstveno na instagramu i danas tamo okuplja oko 15.000 mama. Misija Profi mame je da kroz edukativan sadržaj i događaje bude jedinstvena spona između roditelja i stručnjaka koji dele vrednosti. Sve sa ciljem da mame ne lutaju, već uživaju u majčinstvu i savladavaju izazove roditeljstva sa manje brige, a više osmeha.

Konferencija profi mama će kroz predavanja i panel diskusije obrađivati različite teme važne u roditeljstvu i porodici, kao što su: partnerski odnosi, odnos mama i bebe u prvoj godini, motorički razvoj, uloga roditelja u emocionalnom razvoju deteta, komunikacija i granice u vaspitanju, uloga tate u detetovom razvoju i vaspitanju i druge.

Kako bi roditelji mogli što lakše da se organizuju i prisustvuju konferenciji, od ove godine dostupne su i "porodične" ulaznice, za oba roditelja i dete na galeriji, ispred koje će biti organizovan i kutak za decu u saradnji sa igraonicom Moko&Ša. Pored standardnih ulaznica u prodaji će biti i ulaznice za praćenje live prenosa.

Ulaznice se mogu kupiti po early bird ceni do 25. februara putem portal ticket.rs.

Iza konferencije stoje Ivana i Mirko Bunčić, bračni par sa dvoje dece, preduzetnici, kreativci i stručnjaci u marketingu i organizaciji događaja sa preko 10 godina iskustva.

Čuveni danski porodični psihoterapeut Jesper Jul rekao je:

"Svaka generacija roditelja oduvek se nalazila u situaciji: “Ne želimo da postupamo poput naših roditelja, želimo da budemo bolji od njih.” Ali danas je specifično da metode zasnivane na poslušnosti koje su vladale generacijama više ne prolaze. Današnji roditelji traže nešto drugo. To drugo se još nije iskristalizovalo i zato ga svako tumači na svoj način."

Pridružite nam se na putu roditeljstva sa manje brige, a više osmeha.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica