"Moja drugarica je majka-domaćica i nemam nimalo sažaljenja. Mislim da joj je život vrlo lak"

Situacija koja je otvorila vrata velikoj internet-debati

Komentari

  • Beograđanka

    15. april 2024. | 08:58

    Bila sam "samo" domaćica, a onda sam se zaposlila. Šta je lakše? Mrtva trka, bar iz mog ugla. Dok sam bila "samo" domaćica, nastojala sam da opravdam svoje postojanje. Prva ustajala, poslednja legala, padala s nogu od umora. Kad sam se zaposlila, nastojala da kompenzujem za odsustvovanje. Prva ustajala, poslednja legala, padala s nogu od umora. Još malo i idem u penziju, ali bar su mi se deca odselila i zasnovala porodice, pa smo muž i ja sami i imam(o) više vremena za sebe (nas). A sve ove rasprave su samo posledica ljubomore kod nekih, a kod drugih potrebe da budu "aktivne" na društvenim mrežama. Gluposti.

    Podelite komentar

  • Bojana

    4. mart 2024. | 21:00

    Različiti prioriteti,različiti uglovi gledanja i večita ženska potreba da "poprave" svog partnera. "Domaćica" neka se zaposli, ako joj sadašnja situacija ne odgovara.Rekla bih da zaposlena prestane sa radom, ali od čega će onda živeti.Menjati ono što nam ne odgovara,šta je tu problem?

    Podelite komentar

  • Anonimac

    1. mart 2024. | 17:58

    Ljubomorne zenturace, nista gore umesto da budemo podrske jedne drugima mi zabijamo nos gde mu nije mesti i brinemo tudju brigu!!!!!

    Podelite komentar

  • Ns 1010

    1. mart 2024. | 13:34

    Dosadna tema. Zene su jednostavno ljubomorne jedna na drugu i nikada im nije pravo. Ako rade onda bi svi trebalo da rade jer je to jaaako tesko. Ako ne rade onda bi svi trebali da znaju kako je to tesko. Nikada ne drze nos u svojoj kuci vec u tudjoj. Gospodja zaposlena je isfrustrirana sto njen muz ne zaradjuje vise i nije pomagao oko kuce kad je ona sedela sa decom. I da, sa decom nema sedenja, i posao domacice je jednako tezak kao i zaposlene zene- da stavimo jednom tacku na ta preklapanja i naklapanja. Ovo je cista ljubomora i ja gospodju zaposlenu ne bi smatrala prijateljem vise.

    Podelite komentar