Kako se dete izgubi za minut? Roditelji u Srbiji opisuju šta se njima dešavalo, svi strepe zbog nestale Danke

Ljudi na društvenim mrežama masovno dele svoja iskustva

Komentari

  • Milena

    27. mart 2024. | 11:29

    94te godine, Nemacka, Minhen, zgrada, ne secam se koji je sprat bio, ziveli smo tamo, ja sam imala nepune tri godine, posvadjala sam se sa sestrom i otisla u svoju sobu. Krevet je bio na sprat, ja sam se usunjala izmedju zida i kreveta, takoreci da me ne moze niko naci i zaspala. Trazilu su me svuda, plakali, prijavili, ja nista cula nisam, gledali kroz prozor zgrade, terase, podrum ma sve... Posle 1 do 2h sam se probudila i cula pokojnu baku kako place u drugoj sobi, ukapirala sam o cemu je rec, otisla tamo i rekla joj da sam spavala... Zato, ne osudjujte roditelje, njima je najteze. Dace Bog da se pronadje devojcica ziva i zdrava.

    Podelite komentar

  • Veteran

    27. mart 2024. | 10:43

    Mislio sam da sam najpazljiviji roditelj, ali mi se dva puta sin izgubio, jednom na moru a jednom u planini. Na srecu sve se dobro zavrsilo zato ne sudimo nikome nego se moliti da se djevojcica pronadje!!!

    Podelite komentar

    • 27. mart 2024. | 11:14

      Nenad

      @Veteran

      ..daj Bože da je malecka živa..i uvek je sva odgovornost na roditeljima..imam ih petoro..hvala Bogu Živi i zdravi..i nikada ni jedno nisam izgubio..i vrlo je prosto..ako kljuceve kad izgubiš znaci da nisi pazio koliko je trebalo..isto je i za dete..sve ostalo su izgovori..

      Podelite komentar