• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Oni su ove godine jubilarci! Poznate ličnosti koje pune 40 godina

Vreme čitanja: oko 2 min.

Oni će duvati 40 svećica na torti

  • 0
Keti Peri Princ Hari Avril Lavinj Kloi Kardašijan Foto: Backgrid USA, Arroyo-OConnor / AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Tanjug/AP, Instagram/khloekardashian

Rođendan je jedna od najveselijih dana čoveka, mada ima i onih koji ga ne proslavljaju i ne obeležavaju. Ipak, za sledeće poznate ličnosti ova godina je posebna jer će napuniti 40 godina i tako ući u petu deceniju.

Pa, neka im je srećan rođendan!

Keti Peri - rođendan 25. oktobra

Keti Peri Foto: Arroyo-OConnor / AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Njeno pravo ime je Ketrin Elizabet Hadson, a osim što nam je poznata kao kantautorka, ona je i tekstopisac i glumica. Postaje poznata 2008. godine, kada objavljuje svoj drugi album, a trenutno je u vezi sa glumcem Orlandom Blumom. Pa, ne sumnjamo da će ovaj jubilarni rođendan provesti na pravi način.

Princ Hari - rođendan 15. septembra

princ Hari Foto: Tanjug/AP

Svima nam je, naravno, poznat princ Hari, mlađi sin kralja Čarlsa i princeze Dajane. Njegov život je od rođenja intrigirao javnost, a posebno kada se venčao sa američkom glumicom Megan Markl. Kako god, on danas živi daleko od kraljevstva i uživa u porodici.

Avril Lavinj - rođendan 27. septembra

Avril Lavigne, Avril Lavinj Foto: Tanjug/AP

Ko bi rekao da će ova popularna muzičarka na jesen ući u petu deceniju? Oduvek je bila "zvrk" na sceni, a mnoge generacije je pamte kao zvezdu tinejdžera i smatrala se njihovom ikonom.

Mark Zukerberg - rođendan 14. maja

Bezos, Mask, Zakerberg Foto: Tanjug/AP

Američki programer i preduzetnik svima nam je poznat kao vlasnik "Fejsbuka" danas "Meta". Jedan je od najmoćnijih ljudi na svetu što dokazuje i 10. mesti na Forbsovoj listi (decembar 2016.).

Olivija Vajld - rođendan 10. marta

Olivija Vajld Foto: Tanjug/AP

Lepa američka glumica nama je najpoznatija po ulozi u seriji "Doktor Haus". Istina, jedino njoj je već prošao rođendan u odnosu na sve sa ove liste, pa joj sa zakašnjenjem čestitamo!

Skarlet Johanson - rođendan 22. novembra

Skarlet Johanson Foto: Tanjug/AP

Rođena Njujorčanka će u novembru duvati 40 svećica na torti. Ono što je interesantno, a mnogi ne znaju, jeste da Skarlet ima brata blizanca Hantera, ali i stariju sestru Vanesu, brata Adrijana kao i starijeg polubrata Kristijana. Takođe, zbog danskih korena ima dvojno državljanstvo - američko i dansko, piše "Vikipedija".

Kloi Kardašijan - rođendan 27. juna

Kloi Kardašijan Foto: Profimedia/APEX / MEGA / The Mega Agency

Ona je postala najpoznatija posle učestvovanja u rijaliti programu u koji je bila uključena cela porodica. Danas se sa sestrama Kortni i Kim bavi maloprodajom i modnom industrijom.

Lindzi Von - rođendan 18. oktobra

Lindzi Von Foto: Amy Sussman / Getty images / Profimedia

Poznata američka alpska skijašica je čak tri puta pobeđivala na Svetskom kupu u skijanju i jedna je od najuspešnijih u ovom sportu. Mnogi neće poverovati u činjenicu da lepa Lindzi u oktobru puni okruglo 40.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Predsednica AIDA i međunarodni sudija Saša Jeremić otkriva sve o sportu - ronjenje na dah

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica