• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li je slika princa Luisa napravljena pomoću veštačke inteligencije? Nova pometnja na društvenim mrežama

Vreme čitanja: oko 1 min.

Četvrti u redu za tron britanske monarhije našao se na meti komentara

  • 0

Princ Luis je juče napunio šest godina, a povodom toga je objavljena i njegova fotografija na zvaničnom profilu princa i princeze od Velsa na društvenoj mreži "X".

Iako se od nekih tradicionalnih obeležja ove godine odstupilo, ipak su obožavaoci dočekali tu fotografiju za koju kažu da je napravila princeza Kejt. Naravno, usled prašine koja se podigla posle iznenadnog nestanka buduće kraljice iz javnosti, sada se traži bukvalno dlaka u jajetu u svakom potezu britanske kraljevske porodice.

Sada je na red došao i princ Luis.

Kako su neki primetili, košulja u kojoj je princ na rođendanskoj fotografiji je potpuno ista ona koju je nosio ispod džempera na slici koju je Kejt objavila povodom obeležavanja Dana majki, a koja je bila sam početak kontroverzi. I nekoliko puta smo već videli princa u, izgleda omiljenoj mu, košulji, međutim, nije to jedino što je primećeno kao identično od tog dana.

Na rođendanskoj slici se lako može uočiti da šestogodišnjaku fali isti zub kao i u toj objavljenoj slici iz marta meseca, što je mnoge podstaklo da pomisle da je i za ovu fotografiju prste umešala veštačka inteligencija, piše "GB news". Prosto je nemoguće da mu nije makar malo izrastao zub, zar ne?

Ovome u prilog ide i to što je ta slika zabeležena za Dan majki, kao što smo rekli, izazvala veliku pometnju među pratiocima i obožavaocima kraljevske porodice.

Ipak, postoje i oni koji veruju da je sve slučajnost. Šta vi mislite?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Dolazak princa Vilijama i princeze Kejt sa decom u Vestminstersku opatiju na ceremoniju krunisanja

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica