• 1

Vreme čitanja: oko 3 min.

Bred Pit potresen jer ga se Šajlo odriče: Rekao da joj se radovao zato što je žensko, zaboravio da 1 već ima

J. V.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Očigledni pokušaji devojaka da se distanciraju od svog oca u javnost dolaze nakon godina širenja glasina o tome da je Bredov odnos sa njegovom decom bio napet zbog njegovog i Anđelininog razvoda

  • 1
Shiloh Jolie-Pitt , Anđelina Džoli Bred Pit Foto-kolaž: Tanjug/AP, Robert O'Neil/Splash, Maria Laura Antonelli/AGF / Shutterstock Editorial /Profimedia

U slučaju da ste to propustili, prošle nedelje je naširoko objavljeno da je ćerka Breda Pita i Anđeline Džoli, Šajlo, nedavno podnela zahtev sudu da legalno promeni svoje prezime iz Džoli-Pit u Džoli.

Pored Šajlo, Bred i Anđelina dele još petoro dece: Medoksa, 22; Paksa, 20; Zaharu, 19; Knoksa, 15; i Vivijen, 15.

I iako je Šajlo prva koja je legalno podnela zahtev, ona svakako nije jedina od svoje braće i sestara koja je naizgled pokušala da izbaci "Pit" iz svog prezimena.

Prošlog meseca je primećeno da je Vivijen navedena kao Vivijen Džoli umesto Vivijen Džoli-Pit na plakatu za novi mjuzikl "The Outsiders", za koji je bila angaovana u produkciji zajedno sa svojom mamom. Slično tome, 2023. godine, 19-godišnja Zahara pridružila se Alpha Kappa Alpha sestrinstvu na Spelman koledžu i snimljena je kako se predstavlja publici kao Zahara Marli Džoli.

Očigledni pokušaji devojaka da se distanciraju od svog oca u javnost dolaze nakon godina širenja glasina o tome da je Bredov odnos sa njegovom decom bio napet zbog njegovog i Anđelininog razvoda. Veruje se da je razlaz izazvan navodnim incidentom u privatnom avionu u kojem su učestvovali par i njihova deca, koji se dogodio pet dana pre nego što je Anđelina podnela zahtev za razvod.

Naime, Bred je optužen da je fizički napao njihovog sina Medoksa, koji je u to vreme imao 15 godina. Glumac je negirao sve optužbe na svoj račun, a nakon što su incident istražili službenici za zaštitu dece, oslobođen je bilo kakvog krivičnog dela.

FBI je naknadno presudio da je dalja istraga nepotrebna, iako je Anđelina navodno pokušala da se bori protiv ove odluke daljim tužbama. Ni Bred ni Anđelina nisu javno komentarisali Šajloinu odluku o promeni prezimena, iako se u izveštaju sada tvrdi da je njen otac "svestan i uznemiren" zbog tog poteza.

"Svestan je i uznemiren je što je Šajlo izbacila svoje prezime", rekao je anonimni izvor za "People" 3. juna. "Nikad nije osećao veću radost nego kada se ona rodila. Uvek je želeo ćerku".

Tvrdeći da ga očigledna udaljenost od njegove dece boli, izvor je nastavio: "Podsetnici da je izgubio decu, naravno, nisu laki za Breda. On voli svoju decu i nedostaju mu. To je veoma tužno".

Iako je vredno priznati da su ovi citati dostavljeni anonimno, korisnici na mreži su izrazili zbunjenost zbog tvrdnje da je Šajloino rođenje usrećilo Breda jer je "uvek želeo ćerku", napominjući da su on i Anđelina usvojili Zaharu 2005. godine, pre nego što se Šajlo rodila.

- Zahara je već bila tu kada je Šajlo rođena. Dakle, izjava "on je uvek želeo ćerku" o Šajlo je užegla i prilično okrutna - napisala je jedna osoba na mreži "X" u kritici navedenih tvrdnji.

"Imajte na umu, on je već imao ćerku pre nego što se ona rodila", dodao je drugi korisnik kao odgovor na citate, sakupivši više od 120.000 lajkova.

Prema izveštaju Entertainment Tonight-a, Anđelina "ne može da govori" o Šajlinoj promeni imena jer je njena ćerka preuzela pravni potez u svoje ruke. Međutim, ona sigurno zna ponešto o tome, pošto je istu stvar uradila pre više od dvadeset godina.

Anđelina je ćerka glumaca Marčelin Bertran i Džona Vojta. Znalo se da su ona i njen otac imali prilično burnu vezu, a ona je 2002. godine legalno promenila prezime iz Anđelina Džoli Vojt u Anđelina Džoli.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ma, šta nam to radite? Kako je "istorijski dodir" Breda i Dženifer vratio veru u ljubav

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Porodica

Komentari

  • Mile

    4. jun 2024. | 22:24

    Anđelina je naučila od svoje majke kako da udalji decu od oca i ocrni ga pred svima. Istorija se ponavlja.

    Podelite komentar