• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Naša ćerka se ružno ophodi prema nama: Bojim se da će nam zabraniti da viđamo unuku

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Tužna baka podelila je anonimno svoj problem i zatražila savet

  • 0
Baka i majka Foto: Shutterstock

Kada je malo dete u pitanju, svaka uloga člana porodice je dragocena u njegovom odrastanju. Jedna novopečena baka požalila se o svom problemu i anonimno podelila svoj strah.

- Moja ćerka (29) živi oko 120 kilometara od mene, sa svojim partnerom i jednogodišnjom ćerkicom. Moj problem je taj, što me tretira kao da sam neka dosadna rođaka, sa kojom ne voli da se čuje ili viđa. Jedinica je i, kada je odrastala, imala je sve. Suprug i ja smo se mnogo žrtvovali i dali sve od sebe da joj ništa ne zafali. Priznajem, verovatno smo je razmazili na neki način, pa sada tu cenu plaćamo. Dok je živela sa nama, ona je bila glavna u kući. U kući smo gazili kao po jajima, samo da je ne iznerviramo.

Ima vrlo malo poštovanja za mene i njenog oca i još uvek priča sa mnom kao da je "besni" tinejdžer. Kad je pozovem da je čujem, zato što je volim i želim da znam kako je, ponaša se kao da joj smetam - počinje ona, piše "Mirror".

Međutim, oni su samo par puta bili kod nje u posetu i to u poslednje vreme, kao bi videli unuku. Kako opisuje, sve je prošlo u redu, ali njihova ćerka skoro da odbija da dolazi kod njih u posetu. Njena majka već polako odustaje od planiranja bilo kakvih viđenja sa njom.

- Ne znam šta smo joj uradili i zbog čega je toliko gruba prema nama. Sve je uvek bilo po njenom. Njen suprug nam je uvek bio drag, ali ne znam zašto joj se ne suprotstavi.

Sigurna sam da bi on bio zahvalan da smo više uključeni u život naše unuke i da im pomažemo više. Ali, bojim se da išta kažem, jer imam osećaj da bi nam zabranila da viđamo našu unuku. Skroz sam izgubljena - poverila se baka i zatražila savet.

"Ljubavni stručnjak" Nolan Kolin, odgovorila je tužnoj baki, a evo šta joj je savetovala:

- Možda zvuči teško, ali mislim da je najbolje da probate da se povučete malo i ostavite ih same neko vreme. Ovo nije nimalo mala stvar za njih kao roditelje. Nije ni za vas, ali ona se možda trudi da stane na svoje noge, ali ima osećaj da je pod "prismotrom". Teško će biti, ali verujte da, čim joj budu nedostajali vaši pozivi, počeće ona vas da zove - navodi Kolin.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Sara je samohrana majka bliznakinja sa Daunovim sindromom: Njena porodična priča raznežuje sva srca

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica