• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kejt danas posvetila najviše pažnje princezi Šarlot: Emotivni video prikazuje vrhunac emocija povodom povratka

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kejt i njeno troje dece, princa Džordža, princezu Šarlot i princa Luisa, publika je bodrila dok prolazili u povorci kočijama na ceremoniju "Trooping the Color"

  • 0
Kejt Midlton Foto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Princ i princeza od Velsa objavili su emotivni video uoči svog pojavljivanja na ovogodišnjoj paradi "Trooping the Color". Snimci, objavljeni na njihovim zvaničnim stranicama na društvenim mrežama, pokazuju nežni trenutak između princeze Kejt i njene ćerke princeze Šarlot.

Uvek brižna majka, princeza od Velsa je viđena kako nežno miluje Šarlotinu kosu i privlači je uz sebe dok je porodica čekala svoju kočiju uoči parade.

- Sve je spremno za Kraljev rođendan - stoji u opisu.

Ovaj dan, pored ceremonije u čast kralja Čarlsa III, obeležava i trijumfalni povratak princeze Kejt u javni život usred njenog lečenja od raka.

Kejt i njeno troje dece, princa Džordža, princezu Šarlot i princa Luisa, publika je bodrila dok prolazili u povorci kočijama na ceremoniju "Trooping the Color".

Nakon što je veći deo godine provela suočavajući se sa dijagnozom i primajući preventivnu hemioterapiju, buduća kraljica je izgledala opušteno dok je putovala sa svojom porodicom ka glavnom mestu ceremonije.

Princeza od Velsa se smejala i ćaskala sa svojom decom u kočiji pre nego što su stigli na paradu konjske garde u Vajtholu. Za razliku od prošle godine, princeza Kejt je gledala "Trooping the Color" sa balkona sa svojom decom.

Kejt je stajala pored svoje dece, princa Džordža, princa Luisa i princeze Šarlot, dok su pukovi, u crvenoj svečanoj odeći, nastavili da paradiraju. Moglo se videti kako šapuće na uvo princeze Šarlote dok je bend svirao.

Po izrazima lica prinčeva i male princeze reklo bi se da su jedva čekali da sa majkom ponovo izađu u javnost.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Umesto da mahne, princeza Šarlot se isplazila novinarima

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica