• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Princeza Šarlot prekorila princa Luisa da prestane da pleše, Kejt Midlton se smeškala: Prizor koji je falio

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najmlađi član kraljevske porodice počeo je da njiše kukovima u jednom trenutku

  • 0
Kejt Midlton, balkon Foto: Tanjug/AP

Princeza Šarlot je izgledala preslatko dok je opominjala svog mlađeg brata princa Luisu da "prestane da pleše" nakon što je mališan počeo da se lagano njiše i pravi pokrete nalik đuskanju tokom današnjeg izlaska na balkon povodom događaja "Trooping the Colour".

Deca princeze Kejt Midlton i princa Vilijama stajala su na prozoru, pre nego što su svi izašli na balkon.

Dok su princ Džordž (10), princeza Šarlot (9) i princ Luis (6) čekali pored prozora sa svojom majkom Kejt Midlton (42), najmlađi član kraljevske porodice počeo je da njiše kukovima, na veliko razočarenje svoje starije sestre, koja inače i vodi računa o njegovom ponašanju i ispadima tokom zvaničnog protokola.

Šarlot, koja je viđena kako daje instrukcije svojoj braći tokom prethodnih kraljevskih događaja, izgleda da ni ovoga puta niko nije slušao.

U međuvremenu, izgledalo je da se njihova majka, princeza od Velsa, smeškala dok je posmatrala interakciju između svoje dece, pre nego što je povratila svoje prethodno, ozbiljnije držanje.

Luisa vole mnogi kraljevski obožavaoci, zahvaljujući živahnom ponašanju koje je pokazao na prethodnim javnim nastupima. I danas nije bilo nikakve razlike.

Doduše, nije bio tako oduševljen tokom vožnje kočijom, jer je u jednom trenutku skupio obrve dok je zurio kroz prozor otvorenih usta. Još jedan snimak mladog princa pokazao ga je namrštenog.

Nakon toga, pre izlaska na balkon, igrao se sa zavesama, mrštio i vrteo okolo. Ipak, majčino prisustvo mu je izgleda prijalo pa je počeo da đuska, a znajući da su sve oči uprte u njih dalo mu je samopouzdanje da samo tako nastavi, jer Britancima on i jeste omiljeni član kraljevske porodice.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Umesto da mahne, princeza Šarlot se isplazila novinarima

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica