• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otkriveno šta je princ Džordž rekao Kejt Midlton na današnjoj ceremoniji: "Znaš li kako ovo radi, mama?"

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Princeza od Velsa bila je na obeležavanju zvaničnog rođendana kralja Čarlsa III sa decom, Šarlot, Lujem i Džordžom najpre u povorci u kočiji, a zatim i na balkonu Bakingemske palate

  • 0
Kejt Midlton, balkon Foto: Tanjug/AP

Džulijet Saliven, čitač sa usana, protumačila je današnji razgovor između princa Džordža i njegove majke Kejt Midlton.

"Džordž je svojoj majci Kejt Midlton rekao svi izgledaju tako srećno", protumačila je Džulijet Saliven za Daily mail, a nakon toga je princ mahnuo okupljenim građanima.

Princ Džordž je delovao veoma zbunjeno tokom vožnje u kočiji sa svojom majkom, mlađim bratom Lujem (6) i sestrom Šarlot (9) dok su išli ka Bakingemskoj palati kako bi prisustvovali ceremoniji povodom Kraljevske rođendanske proslave.

Princeza od Velsa je kasnije viđena kako razgovara sa Lujem na balkonu na paradi Horse Guards. Dečak se igrao detaljem sa zavese pa je pitao svoju majku: "Znaš li kako ovo radi, mama?".

Kejt Midlton, balkon Foto: Tanjug/AP

Čitač sa usana rekao je da je kralj Čarls bio oduševljen paradom: "Pogledajte ovo! Predivno! Tako šareno", rekao je dok se vozio u kočiji sa kraljicom Kamilom.

Princeza od Velsa bila je na obeležavanju zvaničnog rođendana kralja Čarlsa III sa decom, Šarlot, Lujem i Džordžom najpre u povorci u kočiji, a zatim i na balkonu Bakingemske palate.

Kejt Midlton, balkon Foto: Tanjug/AP

Princeza od Velsa pojavila se danas u javnosti nakon što je pre tri meseca saopštila da boluje od raka. Prošlo je šest meseci otkako je sa porodicom bila na Božićnoj šetnji u Sandringemu.

Kejt je stajala pored svoje dece, princa Džordža, princa Luisa i princeze Šarlot, dok su pukovi, u crvenoj svečanoj odeći, nastavili da paradiraju. Moglo se videti kako šapuće na uvo princeze Šarlote dok je bend svirao.

Po izrazima lica prinčeva i male princeze reklo bi se da su jedva čekali da sa majkom ponovo izađu u javnost.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Princeza od Velsa objavila da je pod preventivnom hemioterapijom

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica