• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ko je žena u žutom koja je ispred Kejt nežno dodirnula princa Vilijama: Trenutak pažnje zabeležile kamere

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Dok su napuštali balkon Bakingemske palate članica kraljevske porodice neformalno je potapšala princa u znak podrške za njegovu borbu sa očevom i ženinom bolešću

  • 0
Sophie, Duchess of Edinburgh Foto: Tanjug/AP

Ovo je trenutak kada je vojvotkinja od Edinburga stavila ruku na rame princa Vilijama u znak podrške nakon pojavljivanja na balkonu Bakingemske palate tokom jučerašnjeg "Trooping the Colour", godišnjeg kraljevskog događaj koji se održava poslednjih 260 godina, dan kada se slavi rođendan vladajućeg monarha u Velikoj Britaniji.

Ovo je među retkim dešavanjima kada se okupljaju svi članovi kraljevske porodice, a njihovo pojavljivanje na balkonu palate je jedan od najiščekivanijih elemenata tog dana.

Videti ih sve zajedno, i starije i mlađe članove kraljevske porodice kako se nalaze na jednom mestu, naglašava njihove veze i odnose između njih, a ni juče nije bilo mnogo drugačije. Naročito kada su fotografi zabeležili bliski trenutak između princa od Velsa (41) i vojvotkinje od Edinburga (59), kako prenosi "Daily Mail".

Dok su se članovi kraljevske porodice vraćali u Bakingemsku palatu nakon što su se pojavili na balkonu, Sofi (u jarko žutoj haljini od Beulah London i sa šeširom Džejn Tejlor) uhvaćena je okom objektiva kako nežno stavlja ruku na Vilijamovo rame, čime je svima prisutnima bilo jasno koliko joj je drag budući kralj.

Vilijam je proveo poslednjih nekoliko meseci pokrivajući neke od očevih dužnosti, dok se kralj leči od raka. Paralelno podržava svoju suprugu Kejt Midlton, takođe obolelu od raka kao i kralj, a čije lečenje je u toku.

Kejt je zapravo bila zvezda jučerašnjeg dana, jer joj je ovo bilo prvo javno pojavljivanje otkako je krajem marta otkrivena njena bolest. Pred kraj nedelje se i sama oglasila sa fotografijom i izjavom da ima "dobre i loše" dane i da koristi svoju pauzu od kraljevskih dužnosti da se oporavi.

Kejt se pridružila članovima kraljevske porodice u posmatranju spektakularnog lega RAF-a, trijumfalno proslavljajući svoj povratak u javni život kraljevske porodice.

Bilo je i drugih simpatičnih gestova tokom tog događaja, pa je tako Kejt stala pored Čarlsa - što je promena u odnosu na prošlogodišnji aranžman kada je pored njega bio njen suprug princ Vilijam. Na balkon sa Čarlsom i Kamilom, pored Kejt i Vilijama izašli su i njihova deca Džordž, Šarlot i Luis. Kejt je čak i ćaskala sa Čarlsom, koji se nasmejao nečemu što je rekla.

Pridružili su im se vojvoda i vojvotkinja od Edinburga, Vilijamova strina, a porodica se smejala i mahala okupljenima pre nego što su ponosno stajali dok je svirala nacionalna himna.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Kejt Midlton ili Megan Markl: Žene iznenadile svojim izborom

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica