• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Koje ste dete po starosti u porodici može da utiče u kom ćete uzrastu upoznati srodnu dušu

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

U pitanju su različite starosne dobi

  • 0
skupljanje igračaka, igračke, deca, roditelji, porodica Foto: Shutterstock/BearFotos

Da li ste ikada razmišljali o tome da li redosled rođenja dece u porodici može da utiče na to kada ćete pronaći životnog saputnika?

Porodični redosled rođenja je jedan od onih faktora koji se često zanemaruju u razmišljanjima kako to može da oblikuje naše živote. Iako je, naravno, prirodno se fokusirati na očigledne aspekte poput vaspitanja, okruženja ili ličnih iskustava, red rođenja dece u porodici može imati značajan uticaj na razvoj naše ličnosti i društvenih veština, piše "City magazine".

Prvorođeno dete

Ova grupa dece imaju jak osećaj odgovornosti i liderskih veština. Imaju urođenu želju za uspehom i može ih odvratiti od ranog pronalaska srodne duše jer će se prvo fokusirati na uspostavljanje pravog puta karijere i ličnog života.

Verovanje je da će oni upoznati životnog partnera između 33. i 37. godine, kada budu skupili dovoljno iskustva i mudrosti da donose prave odluke u vezi.

Porodica priroda igra igranje Foto: Shutterstock

Srednje dete

Srednja deca zauzimaju jedinstven položaj u porodici jer su često pregovarači u odnosima. Imaju sposobnost da se prilagođavaju svima kao i da se saosećaju sa okolinom, pa ih to zapravo čini odličnim partnerima. Njima je potraga za srodnom dušom često isprepletana sa mnogim važnim odnosima koji ih na kraju dovode do prave ljubavi.

Najverovatnije je da će budućeg partnera upoznati između 32. i 36. godine, kada postave balans između ličnih potreba.

Najmlađe dete

Oni su često najbezbrižniji i imaju avanturistički duh koji ih čini otvorenim za nova iskustva, uključujući i ljubav. Najmlađa deca će najverovatnije sresti srodne duše kada to najmanje očekuju, često tokom perioda ličnog istraživanja i rasta.

Idealno vreme kada bi mogli da upoznaju onu pravu osobu je između 20. i 25. godine jer su tada spremni da prihvate spontanost i rizike u ljubavi.

Jedinci

Deca koja su sama, bez braće i sestara, su navikli na samoću i nezavisnost i mogu duže tražiti srodnu dušu u odnosu na druge, jer pažljivo cene svoje odnose.

Idealne godine kada mogu pronaći svoju srodnu dušu je između 28. i 32. godine kada budu dostigli emocionalnu zrelost koja im omogućava da razviju duboke i trajne veze.

Deca braća sestre Foto: Pixabay.com/Ilustracija

Blizanci

Oni dele posebnu vezu koja može da utiče na njihove romantične živote na zanimljive načine. Ukoliko su blizanci jednojajčani, oni možda traže partnera koji dopunjuje ličnost njihovog blizanca. Ako su oni pak dvojajčani, oni će tražiti partnera koji im daje osećaj individualnosti i kontrasta.

Idealno vreme za upoznavanje srodne duše je između 23. i 28. godine.

Koje godine su po vama idealne za dobijanje potomstva?

Glasajte

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Dragan i Ivana Šućurović imaju 12 dece, a za doručak moraju da potroše najmanje 30 jaja

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica