• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Glumici iz "Sopranovih" sin uređuje slike za "OnlyFans": Ništa ne krije od dece, oni su joj savetnici

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

U jednom trenu njeno bogatstvo je nestalo, što je dalje uticalo na to da donese odluku da napravi "OnlyFans"

  • 0
Drea de Mateo Foto: Shutterstock

Drea de Mateo, glumica koja je igrala lik Adrijane la Serve u popularnom ostvarenju "Sopranovi", šokirala je otkrićem da su njena deca uključena u kreiranje njenog "OnlyFans" sadržaja.

Ova 52-godišnjakinja je najpoznatija po ulozi Endži u "Očajnim domaćicama" i Adrijane la Serve u "Sopranovima", ali kada je nastupila pandemija korona virusa, Drea je odbila da primi vakcinu, što joj je znatno otežalo traženje novih poslova i angažmana. Da ne bi izgubila krov nad glavom, otvorila je nalog na platformi "OnlyFans" i brzo zaradila i više nego što je očekivala.

Tokom gostovanja u podkastu "Not Today, Pal", otkrila je da su zapravo njena deca - sin Vejlon "Blekdžek" (13) i 16-godišnja ćerka Alabama - predložili da ona napravi profil.

U razgovoru sa kolegama iz "Sopranovih", glumicom Džejmi Li Singer i Robertom Ilerom, Drea je objasnila kako je do svega došlo.

- Suština je da ćemo izgubiti kuću. Deca su mi u šali rekla: "Zašto ne okačiš stopala na "OnlyFans"? Zato što imam lepa stopala.

Onda je voditeljka rekla da zna da Drei sin uređuje fotografije, što je Drea i potvrdila i rekla da sa svojom decom "prečešlja" sadržaj pre nego što ga okači.

Drea naplaćuje 15 dolara mesečno za pristup svom nalogu, objavila je sadržaj  240 puta i ima više od 150.000 lajkova na svojoj stranici.

Otvorila ga je dok je bila u teškom materijalnom stanju, kada je tražila pomoć za otplatu hipoteke. U to vreme izgubila je i mamu, dok je druga žena, koju takođe naziva majkom, patila od demencije i morala je da plati za njenu negu.

U jednom trenu njeno bogatstvo je nestalo, što je dalje uticalo na to da donese odluku da napravi "OnlyFans".

- To nas je spasilo. "OnlyFans" mi je spasao život, 100 odsto. Ne mogu da verujem da to govorim, ali to nas je zaista spasilo. Svako ko želi da me osudi i spusti, neka to uradi. Samo se nadam da se nikada nećete naći u poziciji u kojoj sam ja bil da brinem o dvoje male dece. Spasila sam svoj dugogodišnji dom koji nam je bio veoma važan - rekla je još ranije za "Daily Mail".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Anica Dobra: "Radujem se što još uvek imam entuzijazma i uzbuđenja za nagrade"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica