• 5

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otac Anđeline Džoli uputio otvoreno pismo Bredu Pitu: "Prekini sa ovim glupostima, stabilizuj se zbog dece"

N. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Nek uradi ono što treba da uradi"

  • 5
Anđelina Džoli i otac Foto:Shutterstock

Otac Anđeline Džoli javno je zamolio Breda Pita da "prekine glupost" koju pravi od razvoda. Džon Vojt uputio je iskrenu molbu svom bivšem zetu Bredu Pitu, pozivajući ga da okonča osmogodišnju borbu za nekretnine, zarad njihove dece.

U razgovoru za "Fox News Digital", 85-godišnji glumac je izrazio nadu da bi bivši par mogao da „pronađe način da sklopi mir“, posebno sada kada je njihovoj deci potrebna stabilnost više nego ikada.

- Mislim da je deci potrebna stabilnost. Volim svoje unuke i volim svoju ćerku. I želim da se Bred potrudi da uradi, znate, ono što mora da uradi. Nek prekine sa ovim glupostima - rekao je on, a prenosi "TheNews".

Gorki razlaz, koji je počeo 2016. godine, doveo je do sukoba Pita i Džoli, posebno oko zajedničkog vinograda. Drama koja je u toku duboko je uticala na njihovo šestoro dece - Medoksa, Paksa, Zaharu, Šajlo i blizance Noksa i Vivijen. Čak četvoro njih odbacilo je očevo prezime.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Anđelina Džoli posetila Ukrajinu: U gradu Lavovu se igrala s decom u jednoj medicinskoj ustanovi

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Porodica

Komentari

  • Vodolijax

    26. avgust 2024. | 12:13

    Brede ako ti nešto znači.....Srbija je uz tebe..........ako zbog jednog vinograda deca se odriču oca onda je jasno da je majka ta koja ih je nahuškala na oca.....

    Podelite komentar

  • Serum

    26. avgust 2024. | 10:08

    Dzon Vojt je teski satanista da ne kazem sta je radio on ce nekom nesto,no i Andjelina i Bred Pitt s satanisti dakle samo lazu.

    Podelite komentar

  • Fdu

    27. avgust 2024. | 09:27

    Inače,glumica se postaje rođenjem u glumačkoj porodici. Nikada mi se nije sviđala ova Anđelina,njen tata još manje. I on je sin iz glumačke porodice. Bred je nešto sasvim drugo... čitajte biografije.

    Podelite komentar