• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sestra Maraje Keri bila je zavisnik ceo život: Živa je paljena, zlostavljana, živela sa HIV i bez svih zuba

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ko je otuđena sestra pop pevačice koja je preminula istog dana kad i njihova majka. Na samrti je imala samo jednu želju

  • 0
Maraja Keri sestra Alison Foto: Profimedia/BACKGRID/Backgrid USA/ACES, X/@ThePerezHilton

Veruje se da je Alison, sestra Maraje Keri sa kojom ova godinama nije bila u dobrim odnosima, imala jednu želju pre nego što je umrla istog dana kada i njihova majka Patriša. Kako prenosi "Mirror", sestra poznate muzičke zvezde, izrazila je nadu da će popraviti narušenu vezu sa pop zvezdom.

Ranije ove nedelje pevačica je podelila tragične vesti kako su njena mama, Patriša (87) i sestra Alison (63), preminule u svega nekoliko sati jedna za drugom. Pevačica je objavila su obe umrle tokom proteklog vikenda i dodala da joj je "srce slomljeno", ali nije podelila više detalja o tome šta se dogodilo.

Alison je navodno primala kućnu negu u poslednje tri nedelje svog života.

Maraja Keri sestra Alison Foto: X/@ThePerezHilton

Sester su imale otuđen odnos jer je Alison tužila Mariaju zbog tvrdnji koje je iznela u njenim memoarima, a koje je nazvala "osvetoljubivim" i da su joj izazvale "ogroman emocionalni bol". Otuđena sestar bila je  povređena načinom na koji su se prema njoj ophodili njena majka i Maraja, ali je uvek imala pomešana osećanja prema svojoj majci.

- Ali znam da je to bila njena samrtna želja, da barem može da porazgovara sa Marajom - rekao je njen prijatelj Dejvid Bejker: - Alison je imala kućnu negu poslednje tri nedelje svog života.

Muzička diva je u svojoj knjizi "The Meaning of Mariah Carey" navela da joj je sestra Alison „davala valijum, pokušala da izbaci iz kuće i bacila šolju ključalog čaja na nju izazivajući opekotine trećeg stepena" kada je imala 12 godina. Maraja je žestoko kritikovala Alison , navodeći da joj je njena sada pokojna sestra kao detetu nudila kokain i da je pokušavala da "zameni njeno telo za novac ili drogu“.

Pop zvezda je takođe imala težak odnos i sa majkom, a opisala ga je kao "bodljikvu žicu ponosa, bola, srama, zahvalnosti, ljubomore, divljenja i razočaranja", ali su uspeli da se pomire pre njene smrti. Alison je 2020. pokrenula tužbu protiv mame Patriše tražeći odštetu za "ogromnu psihičku i fizičku štetu, mentalni bol i namerno nanošenje teškog emocionalnog stresa".

Tokom života, Alison se borila sa zavisnošću od droge.

U detinjstvu ju je rođak skoro "živu spalio“ u požaru u kući i više puta intimno zlostavljana u „Satanskim ceremonijama“ zbog čega je patila od PTSP-a. Alison je kasnije prešla na metadonski program i uspela da se očisti. Dijagnostikovan joj je HIV 1990. godine i otkrila je da živi sa povredom mozga od 2015. Prošle godine Alison je tvrdila da je izgubila sve zube i da nije mogla da priušti bilo kakve tretmane za restauraciju zuba.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Najbolja mlada umetnica na svetu: Ko je zapravo 15-godišnja violinistkinja Lana Zorjan?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica