• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Jelisaveta Karađorđević postala prabaka! Nakon teških godina, Indija na svet donela devojčicu

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zbog svega što ju je snašlo, biće zaštitnički nastrojena prema ćerkici

  • 0
Mjuzikl "Company" premijerno izveden na sceni teatra Madlenianum Foto: Katarina Drajić/ATAImages

Osvanula je prelepa vest na mrežama da se porodila Indija Oksenberg i rodila devojčicu.

Pinceza Jelisaveta Karađorđević majka je Katarine Oksenberg, holivudske glumice, i baka tri unuke, među kojima je i Indija Oksenberg, novopečena mama.

Indija je spojila nekoliko snimaka i objavila na svom "Instagram" profilu kako su joj prolazili dani. U jednom trenutku pokazuje kako njeno n0vorođenče leži na njenim grudima, dok se na snimku vidi mala ruka bebice.

Prisetimo se da je ovo dokaz da je porodica uspela da se vrati na prave šine i konačno se okreću prelepim trenucima koji im slede sa proširenjem porodice.

- Mislila sam da će biti dečak iz nekog razloga. Kada sam saznala je devojka, osetila sam to, kao, dodatni pritisak na sebe. Očigledno je da su deca podjednako ranjiva u svetu, i dečaci i devojčice. Ali ima nečega u tome u saznanju da čekam devojčicu zbog čega sam se osetila još više zaštitnički nastrojenom, posebno zbog stvari kroz koje sam prošla - govorila je za "UsMagazine".

Indija ima 32 godine, a život pre trudnoće i, sada majčinstva, bio je prepun teških dešavanja koje su uticale na celu porodicu.

Oksenberg je bila otvorena o svom iskustvu u NXIVM-u, marketinškoj kompaniji koja je kasnije razotkrivena kao sekta. Tokom svog boravka u grupi, Indija je regrutovana u tajno društvo "DOS" i pripremana da bude intimni partner osnivača NXIVM-a, Kita Ranijera, koji je pre četiri godine osuđen na 120 godina zatvora. Otužbe su obuhvatale seksualnu trgovinu i zaveru prinudnog rada.

Zbog svega toga, Indija je rekla sledeće:

- Osećam se tako zahvalnom za ono što je moja mama uradila, posebno kada sam bila pod uticajem i nisam mogla, znate, da se zalažem za sebe na odgovarajući način zbog svog mentalnog stanja - rekla je dodajući da će uvek biti tu za svoju ćerku i da će maksimalno da se trudi da izgradi odnos poverenja i ljubavi.

Indijina mama, Katarina, udala se za svog dugogodišnjeg partnera u 62. godini, biznismena Elisa Džounsa, a to su podelili i sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Željka je majka hrabrost: Rizikovala život da bi postala majka! Danima bila trudna na kiseoniku

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica