• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

"Odbijam da odvedem ćerku do oltara jer njen verenik zaslužuje bolje": Istina koju je otkrio će vas rastužiti

B. P.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Samo sedam dana pre venčanja otkrio je neverovatnu situaciju

  • 0
venčanje, crkva, otac i ćerka, oltar Foto: Shutterstock

Najlepši trenutak za svakog roditelja jeste kada vidi da njegovo dete ide ka oltaru i ulazi u bračne vode. Međutim, jednu neprijatnu situaciju je imala ova devojka, koju kao mladu do oltara nije hteo otac (61) da dovede.

Ova 28-godišnja devojka je sanjala da je otac odvede do oltara, a njegovo obrazloženje je da njen verenik (29) - zaslužuje bolje od nje.

Da, niko ne bi verovao da jedan roditelj može tako nešto da izjavi, ali se upravo to desilo na ovom venčanju. Naime, otac je rekao da zeta voli kao sina, da je dobar čovek i da posle osam godina veze vidi i zna da ona nije za njega.

- Venčanje je za mesec i po i sve do pre nedelju dana sam želeo da je povedem do oltara. Hteo sam da budem uz svoju ćerku na ovaj važan dan jer sam o ovom trenutku sanjao još dok je bila mala - rekao je on na društvenim mrežama.

A šta je zapravo razlog ovog poteza? Tik pred sam odlazak u crkvu, otac je video svoju ćerku sa drugim muškarcem i to je njega zabolelo jer jako voli budućeg zeta, smatrao ga je sinom kojeg nikad nije imao. Kako kaže, mogli su da odu na pecanje ili na piće kad god poželi i jako su se dobro slagali.

- Nikad ne bih mogao da tražim boljeg čoveka za svoju ćerku jer je za nju savršen muškarac. Počeo sam da uviđam da nešto nije u redu kada je primeti oda mu ćerka provodi dosta vremena sa prijateljem iz detinjstva - rekao je ogorčeni otac.

Sve je eskaliralo jedne večeri kada ih kasno video u kolima posle izlaska sa prijateljima.

- Izašao sam sa kolegama na piće posle posla i kad sam se vratio kući, zaboravio sam da je ćerka tu kod mene preko vikenda. Bio je parkiran auto ispred našeg prilaza što je bilo čudno jer moja ćerka ne vozi. Primakao sam se i video da je auto upaljen, ali sam mislio da je neki beskućnik spavao jer ih ima dosta u našem kraju. Tada sam video da na zadnjem sedištu moja ćerka ljubi druga iz detinjstva - rekao je ovaj čovek.

Pokucao im je na prozor, oboje su ga videli i kada su otac i ćerka ušli u kuću, pokušala je da mu objasni da to zapravi nije ništa. Otac je povisio ton na nju i srce mu je bilo slomljeno jer je pomislio na čoveka za kojeg će za sedam dana da se uda.

- Bez obzira koliko volim njenog verenika, ja sam rešio da mu kažem jer ne želim da srlja dalje. Ne mogu da dozvolim da ga neko toliko povredi. Uslovila me je da ako nekome kažem, da je više nikad neću videti i to me je zaista zabolelo - rekao je otac.

On je rekao ženi i drugoj ćerki da je neće povesti do oltara ali im nije rekao razlog iako ga primoravaju da im kažem. S druge strane, zvao je i verenik da mu kaže da je uništio venčanje.

Zbog cele situacije, on je otišao na društvene mreže kako bi potražio savet šta da radi i kako da se postavi u ovoj situaciji.

"Nadam se da ste dali neki trag njenog vereniku, ali da niste rekli direktno istinu", "Molim vas da mu kažete, pa niko ne želi da živi u laži i prevari", "Budite iskreni prema svima, pa i prema ostatku porodice" ... bili su samo neki od komentara.

Šta vi mislite o ovome? Da li je dobro postupio?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Svadba odbojkašice Katarine Lazović i košarkaša Nemanje Dangubića

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica