• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nikol Kidman izgubila majku samo nekoliko sati pre primanja nagrade u Veneciji: "Slomljena sam od bola"

N. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ona me je oblikovala, učila i vodila"

  • 0
Janelle Ann Kidman Nicole majka nikol kidman Foto: NIJO / Backgrid UK / Profimedia

Nikol Kidman je otkrila da joj je voljena majka umrla samo nekoliko sati pre nego što je dobila nagradu za najbolju glumicu za ulogu u filmu "Babygirl", na Venecijanskom filmskom festivalu, koji se završio u subotu.

- Danas sam stigla u Veneciju, da bih ubrzo nakon toga saznala da je moja prelepa, hrabra majka Žanel An Kidman upravo preminula, u 83. godini života. U šoku sam i moram da idem svojoj porodici, ali ova nagrada je za nju, ona me je oblikovala, ona me je vodila, i učila me. Neizmerno sam zahvalna što mogu da kažem njeno ime svima vama, sudar života i umetnosti je srceparajući, a srce mi je slomljeno - rekla je Nikol, a prenosi "Dailymail".

U intervjuu za podkast "Fresh Air" u januaru 2022. godine, Nikol je ukratko govorila o zdravstvenim problemima svoje majke.

- Moja majka me je vaspitala o umetnosti, ona je umirujući melem. Nalazim se na mestu gde mi se pruža prilika da vidim svet, pošto smo bliske, moja mama mi daje priliku da pogledam svet očima 81-godišnje žene. Svesna je, nije izgubila svoje kognitivne sposobnosti i pamćenje, veoma je direktna i iskrena, tako da imam uvid u njenu perspektivu. Učim od nje.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Defile svetskih zvezda na crvenom tepihu "Oskara": Nikol Kidman, Kristen Stjuart, Bili Ajliš,...

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica