• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Najemotivniji video princeze Kejt otkrio i detalje odnosa sa porodicom: Da li ima poverenja u Vilijama?

M. P.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Snimak je došao uz jaku poruku za svakog čoveka, bez obzira na zdravstveno stanje

  • 0
Kejt Midlton Foto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Princeza Kejt Midlton obradovala je sve vestima da je završila lečenje hemoterapijom i da je zvanično kraj njene borbe sa karcinomom.

Osvanuo je dirljiv snimak na zvaničnom "Instagram" profilu Kejt i Vilijam, koji pokazuje šta je zapravo princezi najvažnije i za šta se najviše bojala da će izgubiti - porodicu.

Govorila je o svom putu ka oporavku i kolika je snaga bila potrebna, a kroz divan porodični video, u kom provode vreme u parku, na pikniku, smeju se i igraju, pokazuje da je to bio izvor njene snage.

Džudi Džejms je stručnjak za govor tela i za "MailOnline" analizirala je Kejtin video i podelila šta se to vidi, kada je u pitanju odnos sa porodicom. Kako navodi, "očigledno je okružena ljubavlju princa Vilijama, njene dece i roditelja", što se primećuje po scenama iz snimka.

- Ovo je podsetnik da treba biti zahvalan za jednostavne, ali važne stvari u životu - rekla je princeza u jednom trenutku.

Princezine brižne i osnažujuće reči koje govori kao narator, ispraćene su i snimcima na kojima se Vilijam i Kejt drže za ruke, smeju zajedno, gledaju nežno i grle, čak i ležeći na piknik ćebencetu, dok su njihova deca tu da ih zasmejavaju.

- Konačno se vidi dubina njihove ljubavi i njihovog odnosa punog brige i pažnje. To se sve zaključuje po dodirima u ovom trominutnom videu. Kako s grle na ćebetu u šumi, dok je ona nekako sklupčana u zagrljaju supruga, to je položaj poverenja i ljubavi. Ali, njena ruka je takođe na njemu, što je takođe znak da i ona štiti i pazi. Dok, recimo Džordžu pruža pravi majčinski zagrljaj.

Vilijamova spontanost kada je mazi po rukama, tapka ili poljubi u glavu, vođena je impulsima, što samo otkriva više o pravoj ljubavi kraljevskog para - otkriva stručnjak.

Kejt Midlton i Vilijam , deca  balkon Foto: London News Pictures/Shutterstoc / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kejt je za sve one koji je prate, a naročito one koji i dalje vode borbu sa rakom, ostavila poruku u opisu videa. Evo šta je poručila Kejt.

-  Kako se leto bliži kraju, ne mogu da vam kažem kakvo je olakšanje što sam konačno završio hemoterapiju.

Poslednjih devet meseci bili su neverovatno teški za nas kao porodicu. Život kakav poznajete može se promeniti u trenu i morali smo da pronađemo način da se krećemo kroz olujne vode i nepoznati put. Putovanje raka je složeno, zastrašujuće i nepredvidivo za sve, a posebno za one koji su vam najbliži.

Uz poniznost, to vas takođe dovodi licem u lice sa vašim sopstvenim ranjivostima na način na koji nikada ranije niste razmatrali, a sa tim i novu perspektivu na sve.

Ovo vreme je pre svega podsetilo Vilijama i mene da razmislimo i budemo zahvalni za jednostavne, ali važne stvari u životu, koje mnogi od nas često uzimaju zdravo za gotovo. Jednostavno voleti i biti voljen.

Sada je moj fokus da uradim sve što mogu da ostanem bez raka. Iako sam završio hemoterapiju, moj put ka izlečenju i potpunom oporavku je dug i moram da nastavim da se pridržavam svakog dana kako dolazi.

Međutim, radujem se što ću se vratiti na posao i preduzeti još nekoliko javnih angažmana u narednim mesecima kada budem mogao.

Uprkos svemu što je prošlo pre nego što sam ušao u ovu novu fazu oporavka sa obnovljenim osećajem nade i uvažavanja života.

Vilijam i ja smo veoma zahvalni na podršci koju smo dobili i izvukli smo veliku snagu od svih onih koji nam pomažu u ovom trenutku. Svačija ljubaznost, empatija i saosećanje su bili zaista ponizni.

Svima onima koji nastavljaju sopstveni put raka – ostajem sa vama, rame uz rame, ruku pod ruku. Iz tame može doći svetlost pa neka ta svetlost sija - stoji u opisu objave.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Petročlana porodica Krnić postaje bogatija za 3 člana: Nakon blizanaca, mama Jelena čeka trojke

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica