• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Radmila nije mogla da zadrži suze: Učenici iz Pančeva nesvakidašnje ispratili omiljenu nastavnicu u penziju

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Cenjena i voljena Radmila Trkulja doživela je veliko iznenađenje od celog kolektiva i svih đaka

  • 0

Dirljiv snimak nastavnice biologije koja završava svoj poslednji čas pred odlazak u penziju i sprema se da napusti čuvenu osnovnu školu iz Pančeva, bukvalno je preplavio internet.

Cenjena i voljena Radmila Trkulja doživela je veliko iznenađenje od celog kolektiva i svih đaka, i dobila dar koji, zasigurno nikada neće zaboraviti.

- Ponekada je dovoljno da vidite jedno uplakano lice, pa da i sami zaplačete, a to će vam se u ovom videu gotovo sasvim sigurno desiti (ne pitajte kako znamo) - objavljeno je na Fejsbuk profilu "Zdravo Pančevo", a potom i dato objašnjenje: - Nastavnica biologije u Osnovnoj školi „Jovan Jovanović Zmaj“ Radmila Trkulja, održala je danas svoj poslednji čas pre odlaska u zasluženu penziju. Kada se oglasilo školsko zvono, koje je označilo kraj jedne velike etape njenog života i početak neke nove, mirnije, nastavnica Radmila izašla je iz učionice ne sluteći da je čeka špalir đaka i kolega da joj aplauzom kažu „Hvala!“ u ime svih generacije koje je kao sjajan pedagog i posvećeni nastavnik ispratila u život.

Pred suzama na njenom licu koje nije mogla da suzdrži, niko nije poklekao.

- Kao i svaki put kad vidimo ovakav prizor, mi pomislimo samo jedno: ovo treba zaslužiti i za ovo se vredi roditi. I zato večeras i celo Pančevo aplaudira nastavnici Radmili! Želimo joj lepe penzionerske dane, dobro zdravlje i mnogo sreće! - završava se komentar na objavi koju su snimile @a_katalina I @Jelena.vukadinovic81.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Plakali su kad su je ispraćali: Ovaj predmet retko je omiljen, a Manda je uspela da ga đaci zavole

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica