• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Čuveni voditelj nazvao princa Harija i Megan Markl „razmaženim derištima“: Šta su mnogi pomislili, on je rekao

M. M.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pirs Morgan osudio je princa Harija i njegovu suprugu što su baš izabrali trenutak kada je Kejt Midlton objavila video o svom oporavku od raka da najave svoj novi Netfliks serijal

  • 0
Megan Markl i princ Hari Foto: AP Photo/Sunday Alamba

Čuveni britanski voditelj Pirs Morgan kritikovao je princa Harija i Megan Markl, nazivajući ih „razmaženim derištima“ jer su navodno odredili vreme za objavljivanje promotivnog programa njihove nove emisije svega „100 minuta“ nakon što je princeza Kejt podelila novosti o svojoj borbi protiv raka.

- Razmak je bio samo 100 minuta, ali je mogao da bude i 100 svetlosnih godina - reagovao je u najnovijoj kolumni bez cenzure, nekadašnji čuveni kolumnista "Good Morning Britain" (Dobro jutro Britanija).

On je podsetio da je princeza Kejt u ponedeljak u 16.29 u 16.29 postavila video snimak o tome kako se bori sa opakom bolešću, dok je Netfliks objavio tizer za novu dokumentarnu seriju o Suseksima u 18.09 istog dana.

- Naravno, možda je u pitanju neverovatna koincidencija, ali ako verujete u to, onda imam neke veoma lukave stare Ford Kortine da vam prodam - napisao je i nije se suzdržavao da istakne oštar kontrast između bračnih života dva zavađena kraljevska brata: - Jedna stvar je neosporna, a to je da su odvojene objave savršeno obuhvatile veoma različite živote ova dva para.

Piers Morgan , Pirs Morgan Pirs Morgan; Foto: Tanjug/AP

On je pohvalio Kejt i Vilijama, upoređujući njihov pristup sa pristupom Harija i Megan.

- Jedan, sa prestolonaslednikom i njegovom ženom koja je bolesna, bio je izuzetno dirljiv, skroman i duboko inspirativan uvid u to kako izgleda kada imate bolest opasnu po život kada imate mladu porodicu punu ljubavi, bez obzira na bogatstvo ili status - rekao je i primetio suštu suprotnost, izrazivši kritiku na račun Megan i Harija: - A drugi, sa dva razmažena derišta odmetnika koji su se odrekli kraljevske dužnosti i službe radi života samoobogaćujućeg holivudskog sjaja i glamura, koji je bio objavljen u mučno nevreme i običan je samopromotivni nastavak na seriju o sportu koji samo elitni milioneri mogu da ga igraju.

Bez obzira na to da li su Megan i Hari namerno objavili svoju promociju kako bi pokušali da pokvare Kejt i Vilijamovu veliku objavu, ili samo da bi iskoristili globalnu pažnju koju su odmah dobili, kak kaže Morgan, sve je "sletelo kao kiša neželjenog golubovog izmeta na trotoar".

Da podsetimo, Kejt je podelila lične snimke svoje porodice, prikazujući supruga princa Vilijama i decu - Džordža, Šarlot i Luisa, u iskrenom trominutnom videu, u kome je hrabro potvrdila da je "konačno završila" svoj preventivni tretman hemoterapijom nakon teškog devetomesečnog perioda. Ona je izrazila "olakšanje" što je stigla do kraja svog puta protiv raka.

- Radujem se što ću se vratiti na posao i preduzeti još nekoliko javnih angažmana u narednim mesecima kada budem mogla. Uprkos svemu što je prošlo, ušla sam u novu fazu oporavka sa obnovljenim osećajem nade i uvažavanja života - izjavila je princeza koja je dodatno uputila iskrenu poruku svima koji se bore protiv raka: - Vilijam i ja smo veoma zahvalni na podršci koju smo dobili i crpili smo veliku snagu od svih onih koji nam pomažu u ovom trenutku. Svačija ljubaznost, empatija i saosećanje su bili zaista ponižavajuće. Svima koji nastavljaju svoju borbu sa rakom - ostajem sa vama, rame uz rame, ruku pod ruku. Iz tame može da dođe svetlost, pa neka ta svetlost sija.

(Ona.rs/Mirror)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Princeza od Velsa objavila da je pod preventivnom hemioterapijom

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica