• 14

Vreme čitanja: oko 1 min.

Emina Jahović o snajki Dušici koja je promenila veru zbog njenog brata: "Kad vidim koliko ga voli...."

N. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Par je kasnije dobio još jedno dete i pokazao da ljubav odoleva verskim podelama

  • 14

Kada je objavljena porodična fotografija lepih Jahovića, kako uživaju u teniskom meču, ponovo se povela polemika oko Emininog brata i njegovog braka sa Dušicom Trninić. Ranije se spekulisalo da njih dve nisu u dobrim odnosima, jer je Emina vrlo privržena njegovoj prvoj ženi, međutim ona je u emisiji na "K1" opovrgla sve sumnje.

- Mirsad sad izgleda još bolje, ima prelepu ženu Dušicu, ona je iz Beograda, toliko je lepa i toliko je elegantna i toliko je volim. Kad ja vidim koliko ona voli mog brata, sve bih joj dala - govorila je Emina u emisiji kod Goce Tržan "Ako progovorim".

- Ne postoji ta vrsta bezuslovne ljubavi u odnosu svekrve i snaje, ne možeš da očekuješ da ti ona bude najbolji prijatelj, ali moja majka je jako dobra svekrva. Moja snaja je mnogo srećna, mi smo dobre zauvek. Kod nas u Novom Pazaru je glavno pitanje "od kojih je". Bitno je da je čestita porodica, a to se uvek u gradu zna - dodala je.

Mirsad je bivši košarkaš koji je prezime Jahović promenio u Turkdžan kada je prešao da igra za tursku reprezentaciju. Prvobitno je bio u braku sa misicom Dinom Džanković, sa kojom ga je upoznala upravo Emina Jahović. Par deli troje dece.

Sa lepom Dušicom Trninić stao je na ludi kamen 2016. godine, a ona mu je pre "sudbonosnog da" rodila sina. Par je kasnije dobio još jedno dete i pokazao da ljubav odoleva verskim podelama. Porodice nisu odobravale ovaj spoj, ali je Dušica prešla u islam i time opovrgla sve sumnje u njenu želju da istraje sa Mirsadom.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Emina Jahović zasijala u zebrastom odelu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Porodica

Komentari

  • Hogar

    12. septembar 2024. | 10:16

    E tolike ljubavi a morala veru da promeni....da sam joj otac javno bi se odrekao od nje.....gazis svoju veru predaka i svemu onome sto te je napravilo takvu pre toga. ......srami se......ko se odrekne svoje vere ne zasluzuje postovanje....stara izreka Ima i ona...zena ce promeniti stotinu vera da ucini ono sto hoce ....... A ima i onih zena malobrojne su ali pre bi se ubile no.promenile veru....te postujem

    Podelite komentar

  • Nena

    12. septembar 2024. | 11:56

    Moj muž je musliman ali nikada nije tražio od mene da promenim veru. Naprotiv, uvek slavimo hrišćanske praznike kao i njegove. Ljubav je bezuslovna.

    Podelite komentar

  • Miladinka

    12. septembar 2024. | 09:08

    Da tolika ljubav da,se i vjera mora promjeniti.treba li i krv mjenjat

    Podelite komentar