• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zašto Britni Spirs nastavlja da plaća alimentaciju za sina Džejdena nakon njegovog 18. rođendana?

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pevačica je prošlog meseca prepolovila iznos alimentacije koji uplaćuje bivšem mužu za brigu o njihovoj zajedničkoj deci

  • 0
Britni Spirs, Britney Spears Foto: Profimedia/Jen Lowery/SilverHub

Britni Spirs će nastaviti da plaća alimentaciju svom bivšem Kevinu Federlajnu za njihovog najmlađeg sina Džejdena Džejmsa, iako je u četvrtak napunio 18 godina.

Kako navode izvori, pevačica i bivši pomoćni plesač dogovorili su se u nagodbi o razvodu da će njena alimentacija za Džejdena prestati kada on napuni 18 godina ili kada završi srednju školu – koji god datum bude kasnije. A kako je Džejden u četvrtak napunio 18 godina, međutim i dalje je upisan u srednju školu.

Međutim, tinejdžer će takođe ranije da završi srednju školu na Havajima, kako je planirano u novembru, tako da će se isplate nastaviti do tada.

Prema pisanju medija, Spirsova koja sa Federlajnom ima i sina Šona Prestona, koji takođe ima 18. godina, prvobitno je trebala da plaća svom bivšem 20.000 dolara mesečno akonto izdržavanja dece. Ali je 2018. godine, iznos udvostručen na 40.000 dolara mesečno jer su tinejdžeri bili potpuno prepušteni izvoru prihoda koji im je majka obezbedila.

Međutim, prošlog meseca, pop zvezda, koja sada ima 42 godine, odlučila je da ponovo počne da plaća Federlajnu samo 20.000 dolara, a njeni fanovi su pozdravili ovaj potez.

Britni Spirs Foto: Shutterstock

Nije tajna da je Spirsova godinama imala težak odnos sa svojim sinovima i da je Džejden javno kritikovao roditeljske veštine svoje majke.

- Mislim da se mama mučila da nam obojici pruži pažnju i da nam pokaže jednaku ljubav. I mislim da nije dovoljno pokazala Prestonu, zbog čega se osećam jako loše - rekao je tada za Dejli mejl.

Za to vreme, njen bivši Federlajn je tvrdio da su njegovi sinovi prezirali Spirsovu jer se razmeće svojim golim telom na internetu.

- Pokušavam da im objasnim da je to možda samo još jedan način na koji ona pokušava da se izrazi. Ali to ne umanjuje činjenicu šta im to čini - rekao je za Dejli mejl:  - Teško je. Ne mogu da zamislim kakav je osećaj biti tinejdžer koji mora da ide u srednju školu.

Britney Spears Sean Federline, Jayden James Federline Foto: Profimedia

Kako su mediji izvestili, u maju 2023. je objavljeno da Spirsova nije videla Prestona i Džejdena više od godinu dana i da su dečaci prestali da joj odgovaraju na poruke.

Ipak, uprkos teškom odnosu dečaka prema majci, činilo se da se stvari okreću na bolje. U junu je Federlajnov dugogodišnji advokat potvrdio da su Preston i Džejden razgovarali sa pevačicom na dan Majki, nazvavši to „korak u pravom smeru“. Advokat je, međutim, primetio: „To je proces za koji je potrebno više od telefonskog poziva.

(Ona.rs/Page Six)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Britni Spirs "prljavim" plesom pokazala čime raspolaže, pa završila na podu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica