• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ma ovo je nemoguće! Fotograf pronašao ljude koji su kao blizanci, a nisu u krvnom srodstvu

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je maltene napravio jedan mali eksperiment

  • 1
blizanci Foto: Shutterstock

Postoji priča i verovanje da negde tamo, u svetu, postoji naš dvojnik, osoba koja neopisivo liči na nas same iako nismo u krvnom srodstvu. Mnogima je to neobjašnjivo, ali se zaista dešava da nas neko u prolazu podseti na nekog koga znamo, nekog nama bliskog.

Jedan kanadski fotograf je napravio "test" odnosno projekat gde bukvalno traži ljude koji su slični i koji liče jedni na druge. I došao je do neverovatnog rezultata koji je pretočio u fotografije.

Objavio je pregršt fotografija ljudi koje je tražio, a koji su međusobno slični ali koji nisu međusobno povezani. Neke od tih fotografija će vas ostaviti bez daha.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Čik pogodi ko je mačka a ko pas: Liče kao jednojajčani blizanci

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Porodica

Komentari

  • Skorpion

    18. septembar 2024. | 12:12

    Ja sam imao slucaj kada sam u gradu ugledao osobu za koju sam bio ubedjen da je sestra moje supruge, pozdravio sam je ali je ona samo prosla pored mene cudno me gledajuci, sutradan ponovo skoro na istom mestu sam je ugledao i kada sam se priblizio i bolje zagledao uocio sam neke sitne razlike, malo je reci da me je ponovo jako cudno gledala. Kada sam ispricao supruzi ona je pitala sestru da li je u to vreme bila na tom mestu, rekla je da nije. I dan danas mi nije jasno koliko je slicnost bila frapantna.

    Podelite komentar