• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sin srpskog glumca objavio sliku koja tera suze na oči: Fotografija iz prošlog veka seća na lepše dane

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ivan Zablaćanski krenuo je stopama oca Milenka

  • 0
Ivan Zablaćanski Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Nije neobično da se deca glumaca opredele za isti poziv kao i njihovi roditelji. Hrabro koračaju utabanim stazama kojim su im roditelji išli i hvala bogu da ih ima sve više.

Sećate se legendarne uloge Miksera u "Porodičnom blagu"? Ili Neše Ljutića u "Stižu dolari"? Ovo su uloge talentovanog umetnika Milenka Zablaćanskog koji je nažalost izgubio život u saobraćajnoj nesreći 2008. godine. Njegov sin Ivan krenuo je njegovim stopama, pa smo imali priliku da ga gledamo u seriji "Crveni mesec", "Crna svadba", Kolo sreće", "Ubice mog oca" ...

Ivan je dosta aktivan i na društvenim mrežama, pa često deli fotografije iz rane mladosti, neretko i u zagrljaju pokojnog oca. Upravo ova slika je jedna od onih koje teraju suze na oči.

Na slici se vidi naš čuveni glumac sa sinovima, pomenutim Ivanom i mlađim Nikolom koji je bio tek beba, kako poziraju u dvorištu dok je iza njih neprevaziđeni auto Jugo.

Podseti nas Ivan koliko je Milenko bio, pored toga što je umeo sa kamerama, i dobar otac, a kako njima tako i nama Milenko Zablaćanski mnogo nedostaje jer je imao još mnogo da da.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Oženio se sin Milenka Zablaćanskog: Poznati glumac snimio venčanje u crkvi

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica