• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ljiljana Blagojević sa ćerkom i unukom u Rimu: Spoj generacija, lepote i dobrog ukusa

O. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mladalački i u sedmoj deceniji, stil koji uvek odmerenoj glumici odlično stoji

  • 0

Glumica Ljiljana Blagojević retko se pojavljuje u javnosti bez važnog povoda, a povremeno sve ljubitelje svog lika i dela obraduje pokojom objavom na društvenoj mreži "Instagram". Među najsvežijima su njene fotografije iz Rima, koji je posetila sa ćerkom Kalinom Kovačević i unukom Mionom.

"Rim, Roma, grad lepote i velike istorije" bio je komentar koji je slavna glumica ostavila pored fotografija na kojima pozira sa svojim damama.

Primetan je ležeran stajling Ljiljane Blagojević, na koji nismo navikli s obzirom na to da je ona uvek elegantna, ali ova turistička destinacija iznedrila je veoma mladoliko izdanje glumice.

Crna majica i crne pantalone, uz narandžaste fluorescentne patike bili su idealna kombinacija udobnosti za obilazak Večnog grada, a Ljiljana je sve to ispratila damski, crvenim karminom. Mladalački i u sedmoj deceniji, stil koji uvek odmerenoj Ljiljani Blagojević odlično stoji.

Na monjumentalnim Španskim stepenicama glumica je pozirala sa ćerkom Kalinom Kovačević, glumicom koja je osim po lepoti i dobrim ulogama poznata i po odličnom stilu.

Duga sivo-crna suknja, preko koje je padala duža jakna, uz neizbežne bele patike bila je njena dobitna kombinacija za sunčan dan po italijanskoj prestonici.

Na fotografijama pored svoje bake Ljiljane nežno je pozirala i unuka Miona, čije fotografije nisu tako česte u javnosti. Važnost porodice i blizina unuka, Mione i Anike, Ljijana Blagojević je uvek isticala, fokusirana na prave životne vrednosti.

Ljiljana uživa u mirnom životu, sa suprugom Sinišom Kovačevićem gradski ambijent zamenila je idilom na imanju  Surduk, gde uživaju u kući pored Dunava, s pogledom na vinograde.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: "Pustite dete da plače, to je važno za razvoj": Jelena za Ona.rs o važnosti roditeljskog autoriteta

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica