• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Čim se Kejt pojavila posle bolesti, princ Hari joj je poslao tajnu poruku: Uputio joj nikad lepše reči

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Navodna Harijeva poruka je posebno značajna u svetlu tekućeg raskola između vojvode i vojvotkinje od Saseksa i ostatka kraljevske porodice

  • 0
Kejt Midlton i princ Hari Foto: Andrew Parsons / Parsons Media / Zuma Press / Profimedia

Princ Hari je navodno poslao tajnu poruku "dobre volje" svojoj snaji, princezi Kejt Midlton, odmah po njenom povratku u javni život nakon dijagnoze raka i lečenja preventivnim hemioterapijama.

Princeza od Velsa, koja je prošla kroz preventivnu hemoterapiju, trijumfalno se pojavila na finalu muškog singla Vimbldona ovog leta, izgledajući blistavo i opušteno. A sada se i zvanično vratila na posao!

U poruci je navodno izražena njegova sreća što je video Kejt u dobrom raspoloženju. Navodna beleška je istakla koliko je bio oduševljen što je vidi "napolju" dok nastavlja da se oporavlja i bori za svoje zdravlje.

Uzgred, Kejt Midlton bila je inicijator rođendanskih čestitki kraljevske porodice princu Hariju i ohrabrila je taj potez nakon što je završila lečenje raka jer "nije vreme za ljutnju".

Kejt je ranije ove godine otkrila da joj je dijagnostikovan rak i da je podvrgnuta preventivnoj hemioterapiji. Nedavno je obavestila javnost u emotivnom videu, objašnjavajući da je završila ciklus lečenja, ali je put do oporavka dug.

Kao deo iskrenih snimaka, Kejt je odvojila trenutak da oda počast svima onima koji nastavljaju sopstvenu borbu protiv raka: "Ostajem s vama, rame uz rame, ruku pod ruku". U jednom kadru, razigrana Kejt skače na bale sena i igra karte sa svojom decom u Norfolku. U videu otkriva kako se suočila "licem u lice" sa sopstvenim "ranjivostima".

Kraljevska članica je ove godine imao nekoliko nastupa, uključujući i "Trooping the Color" i njen voljeni teniski turnir u Vimbldonu, gde je dugo imala posebno mesto kao kraljevski pokrovitelj.

Insajder tvrdi da je Harijeva poruka ispunjena divljenjem njenoj snazi i otpornosti, dodajući da su i on i Megan "zahvalni što se ona dobro oporavlja i može da se vrati svojim dužnostima".

Navodna Harijeva poruka je posebno značajna u svetlu tekućeg raskola između vojvode i vojvotkinje od Saseksa i ostatka kraljevske porodice. Harijev i Meganin odlazak iz kraljevskog života i njihovi kasniji intervjui, uključujući njihov kontroverzni dokumentarac i Harijevi memoari "Spare", doveli su do tenzija u javnosti sa starijim članovima kraljevske porodice, posebno princom Vilijamom i Kejt.

(Ona.rs/Mirror)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Prinčevi Vilijam i Hari prvi put zajedno u javnosti od raskola: Sa suprugama odali poštu kraljici

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica