• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Brat Kejt Midlton otkrio novosti o zdravstvenom stanju princeze od Velsa nakon što je završila hemioterapiju

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Novinar je iskoristio priliku da upita Džejmsa Midltona kako se oseća buduća kraljica

  • 0
Džejms, brat Kejt Midlton Foto: Instagram/jmidy

Džejms Midlton otkrio je novosti o svojoj sestri, princezi od Velsa, nakon što je ona ranije ovog meseca objavila da je završila hemioterapiju. Dok je promovisao knjigu "Upoznaj Elu", tokom intervjua za USA Today, novinar je iskoristio priliku da upita brata Kejt Midlton kako se oseća buduća kraljica.

- Ona je dobro. Nije na meni da govorim u njeno ime, znaš, kako sve ide. Ali ona dobija svu pravu podršku i fokus koji su joj potrebni. I kao i bilo šta, potrebno je vreme da sve procesuira - otkrio je ovaj 36-godišnjak.

Džejmsove vesti usledile su u trenutku kada je Kejt već počela da se vraća kraljevskim dužnostima, baveći se njenim projektima i  odlazeći u crkvu sa porodicom dok nastavlja oporavak od teške godine.

Tokom vikenda, ova 42-godišnja majka troje uslikana je kako sa princom Vilijamom stiže u crkvu, gde su otišli da predahnu malo od dece, odmorivši na kraljevskom imanju u Škotskoj, dok su princ Džordž, princeza Šarlot i princ Luis ostali u Berkširu.

Džejms Midlton i Kejt Midlton, James Middleton Foto-kolaž: GoffPhotos.com / Goff Photos / Zak Hussein / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ovo kratko pojavljivanje usledilo je manje od nedelju dana nakon što je princeza od Velsa bila domaćin svog prvog radnog sastanka nakon više od devet meseci, što je označilo početak njenog sporog i odmerenog povratka na javne dužnosti.

Prošlog utorka, kraljevska porodica je održala sastanak u zamku Vindzor sa onima koji su uključeni u njen projekat "Rane godine", koji se bavi ključnom ulogom koju prvih nekoliko godina života neke osobe igra u odraslim osobama.

To je zvanično zabeleženo u Dvorskom cirkularu, zvaničnom zapisu o kraljevskim angažmanima, koji je glasio: „Princeza od Velsa, zajednički pokrovitelj, Kraljevska fondacija princa i princeze od Velsa, danas popodne je održala prvi sastanak u Vindzoru.“

Ovo je bio prvi sastanak koji je zabeležen u Sudskom cirkularu otkako je princeza održala okrugli sto svoje Kraljevske fondacije 6. decembra prošle godine.

Ranije ovog meseca, buduća kraljica je hrabro otkrila da je završila hemioterapiju i da je sada „usredsređena na to da ostane bez raka“ objavivši dirljivi video snimak Vilijama i njihovo troje dece. U porodičnom videu, princeza je rekla gledaocima da ju je njeno iskustvo sa rakom naučilo da ceni "jednostavne, ali važne stvari u životu [...] jednostavno da voli i da bude voljena".

- Iako sam završila hemioterapiju, moj put do izlečenja i potpunog oporavka je dug i moram da nastavim da svaki dan uzimam onako kako dolazi. Međutim, radujem se što ću se vratiti na posao i preduzeti još nekoliko javnih angažmana u narednim mesecima kada budem mogao - rekla je tada.

(Ona.rs / Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Sestra Kejt Midlton je trudna, a zbog ovoga bi trebalo da se ugleda na vojvotkinju

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica