• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Gagiju Jovanoviću i Branki Pujić dosadio Beograd, pa pobegli na ovu srpsku planinu: Njihova bajka i parče raja

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Tamo su izgradili tradicionalnu zlatiborsku kuću sa drvenim krovom

  • 0
Branka Pujić, Dragan Gagi Jovanović Foto: Instagram/brankapujic

Stresni način života u Beogradu vodi većina njegovih stanovnika, a retki su oni koji zaista imaju gde da pobegnu, bar nakratko. U slučaju bračnih partnera Gagija Jovanovića i Branke Pujić, to "nakratko" se polako pretvara u sve češće posete i duže boravke u kućici ušuškanoj u hrastovu i bukovu šumu.

Beg iz grada u planine je nešto što je i bivši proslavljeni fudbaler Mateja Kežman takođe uradio.

Glumački par već godinama "beži" na Zlatibor, u svoj mali raj u kom imaju vremena za pisanje, igranje bilijara i pravljenje gastronomskih čuda.

Pobegli su od gradske buke i vreve i stvorili mesto na koje sada cela porodica rado dolazi.

U početku, kada je poželeo da izgradi kuću na planini, Gagi je razmatra lokacije udaljene maksimalno 100 kilometara od Beograda. U obzir su dolazili Divčibare, Fruška gora, Rudnik, pa i Povlen i Medvednik. Ipak, odlučili su se za Zlatibor, za deo koji se zove Tokovića kosa.

Tamo su izgradili tradicionalnu zlatiborsku kuću sa drvenim krovom. Garažu smeštenu ispod kuće pretvorili su u predivan apartman za mladence, ćerku Anđelu i njenog supruga Mihaila Dudaša.

- Odlučili smo da imamo mir, da živimo sa prirodom, da budemo u prirodi. To smo zajedno shvatili, baš sam pomislio da će to biti teško, da se ona pomeri iz grada, da ode u šumu, na planinu, da živi sa nekim gorštakom tamo. Branki se to dopalo, napravili smo naš mali raj na planini. Moralo je tu da bude i mesta za primorje, Branka to mnogo voli, boravak kraj mora se podrazumeva - kazao je Gagi Jovanović sa osmehom na licu u emisiji "U krugu porodice".

Na ovakvom životu zahvalna je i Branka.

- Kuvam i spremam na "smederevcu", tek sad doživljavam svoj vrhunac kulinarskog umeća. Mama me je učila da spremam pužiće, to ima specifičan ukus kad je u "smederevcu", evo, pohvali me, Dragane... (smeh) U punom smo kontaktu sa prirodom - rekla je Branka.

Glumac je opisao i kako izgleda njihovo domaćinstvo.

- Imamo naš mir. Ispod drvene kućice je prostor, tu je sto za bilijar, stoni tenis, pikado, ima dosta sportova koji mogu da se igraju. Mnogo toga lepog je tu, ali šetnje su lepše od svega. Potpuno sam izgubio želju za prikazivanjem, novcem i karijerom i svime što se desilo nakon pojavljivanja pametnih telefona. Ja i dalje imam Nokiu onu za poruke, to je to - ispričao je između ostalog Dragan u pomenutoj emisiji.

(Ona.rs/Gloria/Insajder)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Gagi Jovanović skače i viče iz sveg glasa zbog Novakove pobede: "Jaoooo!" Kakav snimak!

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica