• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Džordž i Amal Kluni ponizili princa Harija i Megan: Bili su na njihovom venčanju, a sada kao da se ne poznaju

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Ovo je verovatno najveće poniženje za Harija i Megan"

  • 0
Megan, princ Hari i Kluniji Foto-kolaž: Tanjug/AP, Shutterstock

Kraljevsko venčanje 2018. godine, kada su Megan Markl i princ Hari izgovorili sudbonosno "da", bio je događaj koji je pratio ceo svet. No, izgleda da se drame nisu dešavale samo u okviru porodice sa dvora.

Među poznatim ličnostima koji su došli kao gosti na njihovo slavlje, našli su se i poznati glumac Džordž Kluni i njegova supruga Amal Kluni. Svi su stekli utisak tada da je njihovo prijateljstvo, barem postojano, s obzirom da su se našli na zvanicama. A to su nekako "potvrđivali" i kasnije, događajima na kojima su bili zajedno. No, vremenom, krenule su priče da se tada kada je bilo venčanje, ovi parovi nisu ni poznavali i da je to bio njihov prvi susret, što je već pomalo čudno.

Mesecima kasnije činilo se da su u dobrim odnosima, ali kako su godine prolazile, isto tako se primetilo da se njihovi odnosi hlade. 

Nedavno su Klunijevi organizovali "The Albis", zabavu posvećenu filantropskom radu u kom su već dugo godina. Na listi zvanica našla su se najpoznatija lica sveta, od glumaca do pevača i voditelja, ali izgleda da su neka imena izostala. U isto vreme, princ Hari je na svom solo putovanju posetio Njujork, gde se i odigrala zabava.

Džordž i Amal Kluni Foto: John Lamparski / AFP / Profimedia

Međutim Klunijevi, koji su to znali, ipak nisu pozvali princa da dođe. Ovo je drugi događaj u nizu koji organizuju Klunijevi, a da nisu pozvali kraljevski par. Prošle godine su Hari i Megan rekli da su tada bili poprilično iznenađeni što su izostavljeni, kako su izvori tada navodili.

Ali, što se ovogodišnje zabave tiče, Hari, koji je vrlo lako mogao da dođe, s obzirom da je bio u istom mestu gde se i održavala žurka, oseća se poniženo zbog ovoga, kako su preneli insajderi bliski kraljevskom paru.

- Od svih zamerki sa kojima su morali da se suoče otkako su se preselili u Holivud, ovo je verovatno najveće poniženje za Harija i Megan - rekao je jedan insajder za "Radar Online".

Megan Markl i Princ Hari, venčanje Foto: Profimedia/MEGA/The Mega Agency

S obzirom da je poznato da Hari ima želju da povrati svoju reputaciju, sa ili bez Megan, ovaj događaj je mogao da mu pruži upravo to.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Probajte da se ne istopite: Supruga holivudskog zavodnika održala emotivan govor, on se rasplakao

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica