• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Moja ćerka vara muža i ja joj u tome pomažem: Razlog zašto mama pomaže je mnogima razumljiv

B. P.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Ona je obećala da će čuvati tajnu

  • 0
mama i ćerka, dogovor, razgovor, čuvanje tajne Foto: Shutterstock

Sofi (35) naizgled ima idealan život - dvoje dece, uspešnog muža Dejva sa kojim je u braku deceniju, posao koji obožava i prelepu porodičnu kuću. Međutim, njena mama Sali (60) kaže da ona zapravo živi u laži i da joj ona čak pomaže da svoju tajnu drži u tajnosti - da vara svog muža.

I što je najgore, ona i ne oseća krivicu što je saučesnik u tome.

- Pomažem joj da sakrije tragove. Čuvanje dva dragocena unuka dok je moja ćerka na sastanku je moja omiljena stvar - rekla je Sali, prenosi "NY post".

Sali je očigledno jedina osoba koja zna da je njena ćerka potajno vara oca svoje dece u poslednje dve godine. Pa zašto je onda toliko voljna da pomogne u obmani, pa čak i da uživa u njoj?

Po njenim rečima, "nikada joj se nije dopao muž njene ćerke i uvek je znala da može bolje".

- Kada sam ga prvi put upoznala u restoranu 2013, mislila sam da je drzak, glasan i pun sebe. U to vreme sam bila uverena da će romansa nestati. Imala je momke i ranije i uvek je bila nezavisna, a bila sam zaprepašćena koliko voli Dejva. Prelepa, pametna i duhovita, Sofi, koja je tada imala 23 godine, imala je odličan posao i mogla je da izabere kojeg god je želela. Znala sam da će uskoro doći sebi - rekla je majka Sali.

Ali na njen užas, Dejv ju je zaprosio na dve godine njihove veze.

Sali se steglo u srcu, ali ih je poslušno bodrila, potajno se nadajući da će njena ćerka promeniti mišljenje pre velikog dana.

Sofi je znala da se nikada nije slagala sa Dejvom i stalno je nalazila opravdavanja za njega, pa čak i kada bi zaboravio njen rođendan ili se ne bi pojavio na velikim porodičnim događajima.

horoskop, prevara, šaputanje Foto: Shutterstock

Nakon što je Sofi postala mama, odustala je od karijere da bi se brinula o deci, dok je Dejv sve manje bio uključen u porodični život.

- Sofi se borila da brine o dvoje male dece i domu, jer nije imala svoj život. Znala sam da počinje da se ljuti zbog toga - rekla je majka.

Sofi se vratila na posao sa skraćenim radnim vremenom i počela je sve više da pominje kolegu po imenu Ben. Ali Seli je primetila da je uvek izostavljala njegovo ime iz razgovora kada je razgovarala sa Dejvom.

- Jednog dana, kada je Dejv bio odsutan na još jednom golf vikendu, Sofi me je pitala da li bi mi smetalo da se brinem o deci kako bi ona mogla da ode na piće posle posla. Ona nikada ne bi otišla da je Dejv bio kod kuće. Kada je došla kući, često je spominjala Bena, smejući se o tome šta joj je rekao.

Videvši je srećnu, izazvalo mi je nalet uzbuđenja, ali i sumnju. Nisam oklevala pre nego što sam joj rekla da ću uvek paziti na decu ako ikada ponovo poželi da izađe na piće sa Benom - rekla je Sali.

Nasmejala mi se znalački i razumela me je u potpunosti. Nakon što je nekoliko puta čuvala decu, došla je u majčinu kuću usred dana, nenajavljeno, na šolju čaja i rekla joj je da ona i Ben imaju aferu.

- Nasmejala sam se i ona je brzo promenila temu, očigledno srećna što je skinula tajnu sa leđa.

Zagrlila sam je kada je otišla i obećala da je njena tajna sigurna sa mnom - rekla je Sali.

Šta vi mislite o ovome?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ovaj vozač neće smeti ženi pred oči: Neko ga je ozbiljno osramotio

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica