• 0
 ≫ 

Žena koja pretvara kampere u pravi pravcati dom zna da uživa u svom novom životu

 ≫ 

Iako na fotografijama sve to izgleda prilično glamurozno, Kejt je priznala da pretvaranje kampera u dom i nije baš tako prijatno i lako

  • 0
Kamper, kamperi, kamp prikolica Foto: Pixabay/MemoryCatcher

Ne samo da je Kejt Oliver uspela da život u kamperu pretvori u stvarnost, već je sve to pretvorila u posao. Širom Amerike, uz pomoć partnerke, kroz „The Modern Caravan“ uspeva da i drugima pruži istu takvu mogućnost.

Sada je Oliver objavila i knjigu pod nazivom „Moderni karavan“, u kojoj, osim saveta za renoviranje, piše i o tome šta je primetila da je zajedničko brojnim mušterijama. Upravo ta knjiga se smatra vodičem za estetiku koju primenjuje u svom radu.

Kako je izjavila za CNN, oduvek je znala da mašta. Sve dok u lokalnoj biblioteci nije otkrila knjige o arhitekturi i dizajnu enterijera.

 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Објава коју дели Kristin Riccio (@kristinricciointeriordesign)

Iako na fotografijama sve to izgleda prilično glamurozno, Kejt je priznala da pretvaranje kampera u dom i nije baš tako prijatno i lako. Upravo u to je imala prilike da se uveri kada su ona i njena partnerka preuređivale svoj prvi kamper. Uz mnogo fizičkog rada i nerviranja, bilo im je potrebno oko godinu dana da bi svoj prvi kamper, koji su nazvale „Lusi“, potpuno promenile tako da to zaista bude njihov dom.

A onda su došle na ideju da se upuste u novu avanturu. U renoviranom kamperu su putovale po celoj Americi, ne bi li bile u prilici da i drugima ponude da učine to isto. Na licu mesta su obnavljale njihove kampere, ali to i dalje nije bilo ono što su očekivale od života.

 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Објава коју дели Inn Town Campground 🏕 (@inntowncampground)

Pandemija im definitivno nije išla naruku, pa su odustale od ideje da žive u kamperu i da putuju po Americi zbog posla. Zato su se početkom juna 2020. godine preselile u kuću na Srednjem zapadu.

Sada, dve godine kasnije, obnavljaju 12. kamper.

- Ne mogu da dizajniram za nekoga ako ne znam ko su – objašnjava Kejt Oliver i dodaje da sa svojim klijentima voli da vodi vrlo intimne razgovore, iako se to nekima baš i ne dopada.

 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Објава коју дели The Jensen’s (@airstreamabode)

- Počinjemo od toga kako sada žive. To je ključno. Klijenti koji žele da koriste kamper kao svoj dom treba da steknu osećaj za prostor i da se u njega uklope. Zato želim da znam čime se bave, kakav je njihov stil života i rada. Da li više vole da sede na kauču, za radnim stolom i da li im je uopšte potreban radni prostor?

Nakon što završe razgovore o potrebama klijenta i stilu života, prelaze na diskusiju o dizajnu.

 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Објава коју дели laurence huttmacher (@lolohuttma)

Kejt Oliver čvrsto veruje da to može da bude pravi put za mnoge.

– Kada sam prvi put bila u našem kamperu, a bila sam tako daleko od Srednjeg zapada, na kome sam odrasla, mogla sa dišem i vidim sve kao da to činim prvi put – rekla je i dodala:

– Mogla sam da vidim ko sam, jer sam imala prostora i vremena da razmišljam o tome. Mislim da mnogi ljudi razmišljaju o tome kao o bekstvu – otišla sam da pobegnem od svog života koji nisam želela da bih pronašla život kakav želim – zaključila je.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja