• 0

Još uvek niste bili na letovanju? Hurgada i Dubai sa Wayout-om po neverovatnim cenama

Leto nije gotovo

  • 0
Wayout

Foto: Wayout

Naprotiv, u Hurgadi je leto najlepše u septembru, oktobru i novembru kada je savršeno vreme za kupanje u toplom moru i vreme kada se opušteno može sunčati i najbolje pocrneti... Sve pomenuto, u kombinaciji sa sjajnim hotelima, tradicionalnom egipatskom gostoprimljivošću i odličnom all inclusive uslugom, dovoljna su pozivnica da produžite leto i odmorite se na obali Crvenog mora.

Pre svih, izdvojili bismo hotele u samom centru grada, kao i u blizini popularnih šetališta Hurgade. Naravno, pre ostalih, to su Bella Vista Resort i čuveni Sea Gull na šetalištu Sakala. Zatim hoteli Sindbad Club Aqua Hotel, Sunrise Aqua Joy, kao i Steigenberger hoteli koji se nalaze na promenadi Memša. Kada je reč o hotelima koji se nalaze na nekoliko minuta vožnje od centra, izdvojili bismo veoma poznate Sunrise Select Garden i Sunrise Mamlouk Palace, zatim jedan najluksuznijih hotela u Hurgadi - Sunrise Crystal Bay, kao i najprodavaniji hotel ovog leta Long Beach Resort, a posebnu pažnju ove godine je skrenuo i novootvoreni hotel New Eagles Aqua Park Resort.

Takođe bismo želeli da skrenemo pažnju i na hotel sa fantastičnom plažom Mercure Hotel Hurghada. Ukoliko želite u potpunosti da pobegnete iz grada i gradske vreve, za vas bismo izdvojili neponovljivi hotel Solymar Soma Beach, kao i luksuzni Sentido Palm Royale, a oba hotela se nalaze u Soma Bay-u, zalivu poznatom po najlepšim plažama. Na kraju, hotel koji uvek preporučujemo mladima, kao i parovima, jedan od najprodavanijih i najautentičnijih hotela u Egiptu svakako je Sunrise Meraki Resort, adult only hotel koji pleni svojom pojavom.

Wayout

Foto: Wayout

Za sve Wayout putnike obezbedili smo dodatne kapacitete u najtraženijim hotelima obzirom na to da je Hurgada ove godine jedna od najpopularnijih letnjih destinacija, a svoje "jesenje" letovanje možete rezervisati po promotivnim cenama prema Specijalnoj ponudi za polaske u septembru i oktobru, a verovali ili ne, mesta za putovanje u novembru se bukiraju velikom brzinom, samim tim savetujemo svim zainteresovanima da ukoliko žele da putuju po First Minute cenama, rezervaciju naprave što pre kako se sva mesta ne bi popunila.

ROYAL LAGOONS 5*

Wayout

Foto: Wayout

Hotel se nalazi na promenadi u novom centru Hurgade, 5 km od aerodroma. Ima svoju privatnu 300 metara dugačku plažu do koje prevozi shuttle bus (vožnja traje oko 3 minuta). Sve sobe gledaju na veliki bazen i sadrže privatan balkon i kupatilo. Hotelski spa ima široku ponudu masaža i ostalih tetmana. Na plaži postoji veliki izbor vodenih sportova, a najmlađi gosti se mogu zabavljati u Aqu Parku ili Kids Club-u u kome se organizuju razne dečije aktivnosti. U restoranima se služi egipatska i internacionalna kuhinja.

BELLA VISTA RESORT 4*

Wayout

Foto: Wayout

Lokacija: Nalazi se u centru Hurgade, u Sakali, na privatnoj peščanoj plaži, na samo šest kilometra od aerodroma.

Hotelska ponuda: Poseduje bazen koji ima izdvojen deo za decu, aqua centar, stoni tenis, bilijar, teren za odbojku i mini fudbal, centar za ronjenje, dva restorana, pizerija, lobi bar, bar na bazenu i plaži, frizerski salon, menjačnica i veliki broj prodavnica.

Sobe: Poseduje ukupno 270 soba. Svaka soba ima kupatilo, fen za kosu, klima uređaj, SAT TV, telefon, sef, mini bar, balkon ili terasu.

Usluga: "sve uključeno" - doručak, ručak, večera, užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilima (samoposluživanje, izbor više jela).

MERCURE HOTEL HURGHADA 4*LUX

Wayout

Foto: Wayout

Atraktivan hotel Merkur Hurgada je hotel sa 4 zvezdice u Hurgadi, koji u ponudi ima noćni klub, jedan bazen otvorenog tipa i terasu za sunčanje. Hotel se nalazi u blizini šoping centra Senzo Mall. Zanimljivosti koje obuhvata je niz zanimljivih ponuda na pesku, bar, suncobrani i ležaljke. Merkur Hotel Hurgada omogućava gostima da koriste klimu, sef, wi-fi, svlačionice i muzički sistem koji pripada sobi. Sobe imaju posebo kupatilo sa tuševima, bademantile i fen za kosu. Gosti mogu da uživaju u svežim morskim plodovima u hotelskom restoranu. Oko spoljašnjeg bazena postoje bilijar, muzika uživo i balkon. Hotel se nalazi na 15 min od aerodroma. Hotel sadrži ketering, menjačnicu, parking za poslovne konferencije, sale za konferencije itd...Ostale sadržaje koje nudi su: masaže, saune i tursko kupatilo, teretana, aerobik i fitnes centar.

SOLYMAR SOMA BEACH 4*Lux

Wayout

Foto: Wayout

Ako su vam hoteli sa 5* preskupi, preporučujemo vam hotel Solymar Soma Beach, sa ocenom 9.5 na Booking.com, koji je jedan od najkvalitetnijih hotela u Hurgadi, a koji se nalazi na istoj plaži, a između poznatih hotela Carribbean World Resort i Sentido Palm Royale.

Bilo da se vaš savršeni odmor odnosi na avanturu, razonodu ili od svega po malo - Solymar Soma Beach u čuvenom Soma Bay-u je idealno mesto za bekstvo od svakodnevnih obaveza i problema. Srebrni pesak i tirkizna voda čine Solymar Soma Beach odličnim mestom za odmor za sva čula. Hotel je udaljen samo 45 minuta vožnje od aerodroma u Hurgadi i odlično je izolovan od gradske vreve. Hotel ima odličnu lokaciju za sportove na vodi kao što su surfovanje zmajem, jedrenje na dasci i ronjenje, a ovo je jedinstveno iskustvo odmora za one koji uživaju u besprekornoj mešavini adrenalina i "kuliranja". Šta odlikuje Solymar Soma Beach? Fantastična privatna plaža, jedna od najlepših u Hurgadi, Mivida Spa centar koji nudi fantastičan niz tretmana i terapija, dva otvorena bazena, dečiji klub i igralište i dečiji bazen sa toboganima sa piratskom tematikom, zabavni repertoar u amfiteatru sa živom muzikom i gostujućim bendovima.

SUNRISE MAMLOUK PALACE 5*Lux

Wayout

Foto: Wayout

Hotel Sunrise Mamlouk Palace je veličanstveno i luksuzno hotelsko odmaralište sa 5 zvezdica koje se nalazi u Hurgadi koje nudi opuštanje i zabavu tokom celog odmora za celu porodicu. Poseduje dva otvorena bazena okružena bujnim vrtovima. Prelepa privatna peščana plaža na Crvenom moru deo je ovog fantastičnog hotela. Sa svojih 530 elegantno dizajniranih soba za goste i izvanrednom uslugom, Sunrise Mamlouk Palace Resort je savršena destinacija za porodice koje žele da provedu svoj odmor na najluksuzniji način. U glavnom restoranu na bazi švedskog stola i 3 a la carte restorana možete uživati u raznovrsnim jelima internacionalne i tradicionalne kuhinje. Odrasli imaju niz sportskih sadržaja za uživanje, kao što su odbojka na pesku, jahanje, bazen, fudbal, stoni tenis, tenis i sportovi na vodi. Deca, s druge strane, mogu da uživaju u dečijem klubu, igralištu ili dečijem bazenu i odličnom aqua parku. Wi-Fi je besplatan i dostupan je u celom hotelu.

SUNRISE SELECT GARDEN BEACH 5*

Wayout

Foto: Wayout

Ovaj elegantan hotel, lociran blizu centra grada i aerodroma, ka Safagi okružen je baštom i divnom peščanom plažom dugom 400m. Hotel ima 481 sobu raspoređene u više trospratnih objekata okruženih baštom. Sve sobe imaju bakon ili terasu, SAT TV, telefon, fen, sef i mini bar. U okviru hotela, pored glavnog restorona, možete uživati u italijanskom, egeipatskom ili mongolskom restoranu, kao i u Burger House i Fusion a-la-carte restoranima, više barova i pabova ili tri otvorena bazena i akva parku sa 12 tobogana i delom specijalizovanim za malu decu. Za najmlađe tu je dečiji klub i stručno osoblje koje organizuje svakodnevne aktivnosti za decu. U okviru hotela se nalaze i spa centar, teretana, fitnes klub, stolovi za stoni tenis, tereni za tenis, teren za fudbal, ronilački klub, centar za windsurfing i marina.

Wayout

Foto: Wayout

Svakako najatraktivnije i najtoplije putovanje ove jeseni jeste u putovanje u Dubai, koji je zvanično proglašen za najpopularniju turističku destinaciju na svetu po izboru korisnika prestižnog turističkog portala TripAdvisor, i poseta nekim od najpoznatijih atrakcija ovog fantastičnog grada koji oduzima dah svakim novim korakom.

Wayout agencija, kao turoperator br. 1 po broju putnika za Dubai, uvek se trudi da svojim putnicima ponudi samo najbolje od najboljeg, a u skladu sa tim, naša specijalna ponuda za septembar, koja uključuje i poslednja mesta na letovima, a obiluje sjajnim ponudama sa najtraženijim hotelima, po najpovoljnijim cenama.

Iz ponude bismo posebno izdvojili hotele u Dubai Marini koji su omiljeni među našim putnicima, jedan od najbolje pozicioniranih hotela u Dubaiju, koji se nalazi između Dubai Marine i Jumeirah Beach Residence-a - Delta Hotels by Marriott JBR 4*. Ovi hoteli su idealno pozicionirani za ljubitelje city-break-a koji žele da im i plaža bude nadohvat ruke. Kao hotele za odmor na prelepim plažama, izdvojili bi smo Dukes The Palm 5* i Royal Central Hotel The Palm 5* koji svojim gostima nude besplatno korišćenje ležaljki i suncobrana. Za one koji žele da otputuju u Dubai zbog šopinga i razgledanja grada, izdvojili bismo hotele koji se nalaze na svega nekoliko minuta udaljenosti od najpoznatijih svetskih tržnih centara, Citymax at the Mall i MD Hotel Al Barsha 4* u blizini Mall of The Emirates, Canal Central Business Bay 5* u blizini najvećeg tržnog centra na svetu Dubai Mall i najviše zgrade na svetu Burj Khalifa-e.

MILLENNIUM PLACE DUBAI MARINA 4*

Wayout

Foto: Wayout

Objekat Millennium Place Dubai Marina se nalazi u Dubaiju, na manje od 1 km od plaže Marina i nudi smeštaj sa restoranom, besplatnim privatnim parkingom, fitnes centrom i bazenom na otvorenom. Ovaj hotel sa 4 zvezdice ima bar i besplatan WiFi. Recepcija radi non-stop, a gostima su takođe na raspolaganju posluga u sobi i menjačnica.

Sve hotelske sobe su klimatizovane i imaju prostor za sedenje, flat-screen TV sa satelitskim kanalima, sef i sopstveno kupatilo sa tušem, bademantilima i papučama. U svakoj sobi se nalazi kuvalo. Pojedine sobe imaju balkon, a iz nekih se pruža pogled na bazen. U svim sobama objekta Millennium Place Dubai Marina su obezbeđeni peškiri i posteljina. Doručak na bazi švedskog stola se služi svakog jutra u okviru smeštajnog objekta. Plaža Hidden se nalazi na manje od 1 km, a plaža Barasti na 2,5 km od objekta Millennium Place Dubai Marina. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Al Maktum, udaljen 33 km od ovog hotela.

MD HOTEL AL BARSHA 4*

Wayout

Foto: Wayout

Nalazi se u oblasti Al Barša, na samo nekoliko minuta hoda od metro stanice i jedan blok od poznatog tržnog centra Mall of the Emirates. Hotel poseduje 312 soba i svitova. Sve sobe su prijatno uređene i poseduju fen, LCD TV, pristup internetu. Gostima hotela na raspolaganju su krovni bazen, teretana, đakuzi, parno kupatilo, sauna, dečije igralište, kao i 4 restorana, Coffee Shop Lounge i 24h room servis.

DELTA HOTELS JBR by MARRIOTT 4*

Wayout

Foto: Wayout

Hotel je otvoren 2012 godine. Nalazi se na popularnom šetalištu "The Walk" u poznatom Jumeirah Beach Residence-u koji je poznat kao JBR, tačno između Jumeirah plaže i Dubai Marine. Od Internet i Media city , Palm Jumeirah and Emirates Golf Course je udaljen 2 kilometra, dok je 20 kilometara od World Trade Center i Izložbenog Centra. Od hotela do aerodroma i centra Deire je udaljenost oko 30 km. Hotel ima 42 sprata i 358 moderno opremljenih i klimatizovanih soba i apartmana. Sve sobe imaju telefon, sef, mini bar, LCD TV sa satelitskim programom, DVD plejer, bežični i kablovski internet, aparat za kafu i čaj, kupatilo sa fenom za kosu. Bazen hotela se nalazi na 35 spratu sa kontrolisanom temperaturom vode. Gostima hotela na raspolaganju je i fitnes centar, sauna, soba za masažu, salon lepote, bar pored bazena. Od restorana i barova gostima hotela na raspolaganju su glavni restoran, brazilski gril restoran i šiša bar, kafe bar i engleski pab.

DUKES DUBAI JUMEIRAH THE PALM 5*

Wayout

Foto: Wayout

Hotel DUKES DUBAI smešten je na Palm Džumeiri. Hotel odlikuje spoj britanskog šarma i komsopolitskog luksuza. Gosti mogu da se opuste u bazenu (lenja reka), kao i da se bave raznim sportovima na vodi. Hotel poseduje 279 luksuzno uređenih soba i 227 elegantno opremljenih apartmana s hotelskom uslugom i izvanrednim pogledom na Persijski zaliv i panoramu Dubai Marine.

Smeštajne jedinice sadrže flat-screen TV sa satelitskim kanalima, pribor za pripremu kafe i čaja, veliki ormar i sef. Dodatne pogodnosti uključuju bade-mantile, papuče i besplatan toaletni pribor Floris. U hotelu se služe najbolja jela britanske kuhinje. U restoranu Great British (GBR) služi se izbor britanskih jela tokom celog dana. Iz restorana se pruža lep pogled na panoramu Dubai Marine.

Gosti takođe mogu da obeduju u baru i restoranu West 14th koji se nalazi na plaži. U baru DUKES služe se neki od najboljih svetskih martinija. Na 14. spratu nalazi se vrhunski opremljena teretana sa modernom opremom i prozorima od poda do plafona sa odličnim pogledom na panoramu Dubai Marine. Ostali sadržaji uključuju veoma popularan frizerski salon. Na samo 30 minuta vožnje nalaze se Aerodrom Dubai (DXB) i Međunarodni aerodrom Al Maktum. Tržni centar Mol of Emirejts nalazi se na 20 minuta vožnje, a Dubai Mol na 30 minuta. Svi zabavni parkovi i odmarališta u Dubaiju su takođe udaljena 30 minuta od smeštajnog objekta.

Pozivamo sve zainteresovane putnike da koriste našu online platformu za rezervacije i putem sajta www.wayout.rs ili putem mail adrese office@wayout.co.rs rezervišu svoje putovanje iz snova.

Wayout

Foto: Wayout

Na kraju, napominjemo da sve aktuelnosti vezane za aranžmane agencije Wayout možete ispratiti i putem naše Facebook i Instagram stranice, a tamo vas čeka i mnoštvo zanimljivog sadržaja.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja