Moja Jela: Kada tuna tataki zamiriše u Kaštelu Ečka
Dvorac koji čuva tajne vekova mesto je koje i danas pleni svojom lepotom. Zato je bilo polazna tačka serijala "Moja Jela", koji vas kroz umetnost kulinarsva vodi na putovanje kroz najlepše predele Srbije
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
...
Bolje neko domaće jelo da napravi Jela...
Andrej
Prelepa emisija, bilo bi izvanredno kada biste iz offa pustili glas ove devojke da priča neku priču, kao narativ, bilo o hrani ili nekom mestu u Srbiji ili nečem trecem! Bravo!
Jovana
Prelepa devojka, bravo!