• 1

Gde da pobegnete od jeseni u oktobru? Predlog agencije Wayout po last minute cenama

Kipar, Hurgada ili Dubai za najlepši period godine za kupanje i sunčanje

  • 1
Wayout

Foto: Wayout

Kipar se ove godine izdvojio kao jedna od omiljenih letnjih destinacija naših turista, a ukoliko ste mislili da na Kipru letnja sezona traje kao i u Grčkoj, varate se, obzirom na to da je najlepše vreme za kupanje i sunčanje na ovom predivnom mediteranskom ostrvu baš u oktobru, a toplo vreme se nastavlja i u novembru.

Naravno, fantastičan noćni život je zagarantovan, gastronomski užitak u nekim od poznatih restorana raznih svetskih kuhinja takođe neizbežan, tako da sa apsolutnom sigurnošću možemo tvrditi da je putovanje na Kipar u ovom periodu nezaboravno.

Za ovaj period godine, posebno bismo izdvojili novootvoreni hotel Chrysomare Beach koji je ove sezone pobrao sve pohvale svojih gostiju, sa posebnim akcentom na odličnu All Inclusive uslugu koja se u Wayout agenciji obezbediti po promotivnoj ceni. Naravno, hoteli u samom centru grada uvek privlače posebnu pažnju, a od gradskih hotela bismo savetovali da se pažnja obrati na fantasticni hotel Limanaki Beach Hotel, zatim popularni Abacus Suites, kao i njegov sestrinski hotel u blizini Anmaria Beach Hotel, kao i sve traženiji Anthea Hotel Apartments. Ukoliko u novembru želite da za vikend pobegnete u toplije krajeve, za sve vas smo pripremili odličnu City Break ponudu u trajanju od 4 dana / 3 noćenja, a izdvojili bismo hotele u Larnaki, Sun Hall Hotel koji se nalazi na samom šetalištu, kao i jedan od najbolje ocenjenih hotela na Kipru, a to je Best Western Plus Larco.

Chrysomare Beach Hotel & Resort 5*

Wayout

Foto: Wayout

Od novosagrađenih hotela u Aja Napi (2019/2020 god.), Chrysomare Beach Hotel & Resort, s pravom se može svrstati među najluksuznije i najbolje pozicionirane hotele. Izgrađen je na početku jedne od najlepših peščanih uvala Vathia Gonia, na samo kilometar od centra grada. Hotel ima brojne sadržaje: glavni restoran u kome se služe specijaliteti lokalne i internacionalne kuhinje, italijanski restoran, grčku tavernu, azijski restoran, pet barova, nekoliko bazena (unutrašnji bazen, veliki spoljašnji bazen sa toboganima, dečiji bazen...), luksuzni Spa centar sa masažama, đakuzijem, pedikir/manikir salonom, frizerskim salonom i velikom teretanom. Celodnevna zabava je organizovana za sve uzraste (mini klub, program za tinejdžere, animacija za odrasle) i završava se u kasnim večernjim časovima folklornim nastupima, muzičkim predstavama ili plesom. Sve sobe su klimatizovane, imaju balkon ili terasu, SAT TV, telefon sa direktnom linijom, ketler, sef, mini frižider, fen i toaletni pribor. Bežični internet je dostupan u svim delovima hotela.

Christofinia Hotel Nissi Beach 4*

Wayout

Foto: Wayout

Hotelski objekat udaljen svega 200m od poznate Nissi plaže, gostima daje na raspolaganje spoljni bazen i đakuzi. Svaka soba pruža prostor za sedenje i uživanje, a takođe tu su i balkoni, od kojih neki imaju odličan pogled na Sredozemno more. Besplatan WiFi je dostupan. Sve sobe su klimatizovane i poseduju satelitsku televiziju. Gosti se mogu opuštati u hotelskoj sauni ili odigrati partiju tenisa. Takođe na raspolaganju je i dobro opremljena teretana. Centralni restoran služi lokalna i internacionalna jela na bazi bifea (švedskog stola) ili u vidu set-menija, gde se gostima služe gotove porcije hrane, već na tanjiru. Pića i osveženje se služe u okviru prijateljske atmosfere "Bar One" šanka. Agia Napa manastir je udaljen 1km, a hotel takođe omogućava besplatan parking gostima.

Leto nije gotovo... Naprotiv, u Hurgadi je leto najlepše u oktobru i novembru kada je savršeno vreme za kupanje u toplom moru i vreme kada se opušteno može sunčati i najbolje pocrneti... Sve pomenuto, u kombinaciji sa sjajnim hotelima, tradicionalnom egipatskom gostoprimljivošću i odličnom all inclusive uslugom, dovoljna su pozivnica da produžite leto i odmorite se na obali Crvenog mora.

Wayout

Foto: Wayout

Pre svih, izdvojili bismo hotele u samom centru grada, kao i u blizini popularnih šetališta Hurgade.Naravno, pre ostalih, to su Bella Vista Resort i čuveni Sea Gull na šetalištu Sakala. Zatim hoteli Sindbad Club Aqua Hotel, Sunrise Aqua Joy, kao i Steigenberger hoteli koji se nalaze na promenadi Memša. Kada je reč o hotelima koji se nalaze na nekoliko minuta vožnje od centra, izdvojili bismo veoma poznate Sunrise Select Garden i Sunrise Mamlouk Palace, zatim jedan najluksuznijih hotela u Hurgadi - Sunrise Crystal Bay, kao i najprodavaniji hotel ovog leta Long Beach Resort, a posebnu pažnju ove godine je skrenuo i novootvoreni hotel New Eagles Aqua Park Resort.

Wayout

Foto: Wayout

Takođe bismo želeli da skrenemo pažnju i na hotel sa fantastičnom plažom Mercure Hotel Hurghada. Ukoliko želite u potpunosti da pobegnete iz grada i gradske vreve, za vas bismo izdvojili neponovljivi hotel Solymar Soma Beach, kao i luksuzni Sentido Palm Royale, a oba hotela se nalaze u Soma Bay-u, zalivu poznatom po najlepšim plažama. Na kraju, hotel koji uvek preporučujemo mladima, kao i parovima, jedan od najprodavanijih i najautentičnijih hotela u Egiptu svakako je Sunrise Meraki Resort, adult only hotel koji pleni svojom pojavom.

Za sve Wayout putnike obezbedili smo dodatne kapacitete u najtraženijim hotelima obzirom na to da je Hurgada ove godine jedna od najpopularnijih letnjih destinacija, a svoje "jesenje" letovanje možete rezervisati po promotivnim cenama prema Specijalnoj ponudi za polaske u septembru i oktobru, a verovali ili ne, mesta za putovanje u novembru se bukiraju velikom brzinom, samim tim savetujemo svim zainteresovanima da ukoliko žele da putuju po First Minute cenama, rezervaciju naprave što pre kako se sva mesta ne bi popunila.

Royal Lagoons Resort 5*

Wayout Travel

Foto: Wayout Travel /Promo

Hotel se nalazi na promenadi u novom centru Hurgade, 5 km od aerodroma. Ima svoju privatnu 300 metara dugačku plažu do koje prevozi shuttle bus (vožnja traje oko 3 minuta). Sve sobe gledaju na veliki bazen i sadrže privatan balkon i kupatilo. Hotelski spa ima široku ponudu masaža i ostalih tetmana. Na plaži postoji veliki izbor vodenih sportova, a najmlađi gosti se mogu zabavljati u Aqua Parku ili Kids Club-u u kome se organizuju razne dečije aktivnosti. U restoranima se služi egipatska i internacionalna kuhinja.

LONG BEACH RESORT HURGHADA 4*Lux

Wayout Travel

Foto: Wayout Travel /Promo

Idealan hotel za parove i porodični odmor je Long Beach Resort u Hurgadi. Smešten na obali Crvenog mora, hotel Hurghada Long Beach Resort ima 1.100 metara privatne plaže sa zlatnim peskom. Uživajte u šest fantastičnih bazena, 12 barova i četiri restorana. Hotel se nalazi na manje od 14 km od aerodroma, nudi parovima i porodicama obilje mogućnosti, kao i da se jednostavno opuste i uživaju na suncu.

Kombinujte sunce i surfovanje u Long Beach Resortu. Hotelska privatna plaža okružena Crvenim morem nudi sportove na vodi, uključujući ronjenje. Gosti se mogu opustiti se u SPA centru, kao i da se počastite u jednom od 3 a-la-carte restorana. Hotel Hurghada Long Beach Resort jedan je od najprodavanijih hotela Wayout agencije sa odličnim recenzijama putnika i hotel u koji se mnogi putnici rado vraćaju.

Marlin Inn Azur Resort 4*

Wayout

Foto: Wayout

Hotel se nalazi u samom centru Hurgade, na čuvenom šetalištu Memsa. Otvoren je 1994. godine i u svom sklopu ima 290 soba. Hotel ima privatnu plažu, kao i bazen, sa odvojenim delom za decu. Peščana plaža nudi širok spektar mogućnosti kako biste što više uživali i odmorili se na vašem odmoru. Ronilački centar se nalazi u sklopu hotela, pa možete zakazati ronjenje na dah, klasično ronjenje, kao i putovanje brodom sa staklenim podom.

SEA GULL 4*Lux

Wayout Travel

Foto: Wayout Travel /Promo

1999. god. ambiciozni arhitekta odlučio je da sagradi dragulj Hurgade i pronašao strateško mesto koje je od aerodroma udaljeno 15 min, u južnom delu Sakale. Zahvaljujući ovom čoveku, Mohamed Al-Modrek Ali Shalabiju, sagrađen je Sea Gull hotel. Ovaj hotel je lociran je na peščanoj obali Crvenog mora, nudi tačno ono što Vam treba. Hotel raspolaže sa 710 soba, od kojih je 10 suit-a, 595 standardnih i 105 family soba. Svaka soba opremljena je klimom, telefonom, mini barom, SAT TV, fenom, room service.

Hotel poseduje privatnu peščanu plažu i omogućava vam kompletan komfor i privatnost na njoj. U okviru hotela nalazi se 3 vrste restorana u zavisnosti od toga kakvu hranu volite: Cleopatra & Nefertiti restoran koji nudi specijalitete internacionalne kuhinje, Dolphin beach restoran koji nudi italijanske specijalitete, Chinese restoran sa arapskom kuhinjom, Oasis beach sa morskim plodovima i Captin Nemo’s restoran kojı se nalazı na rotirajućem krovu sa koga se pruža veličanstven pogled na grad i zaliv.

Hotel sadrži 150 radnji, health club sa saunom, jakuzzijem, masažom, kids klub sa mini discom, predstavama, zabavama na plaži, školi crtanja, 2 bioskopa, kliniku, uslugu pranja i peglanja veša, salon lepote, surfing centar, diving centar, sef. Sadrži i konferencijske sale: Nefertiti koja se prostire na 200m² i ima kapacitet za 200 ljudi, potpuno opremljena za konferencije i sastanke, Small koja je na 50m² za 50 ljudi koja se može koristiti u svrhe treninga. Usluga je All Inclusive (sve uključeno) po pravilima hotela, na bazi švedskog stola (samoposluživanje).

Sunrise Aqua Joy 4*lux

Wayout

Foto: Wayout

Porodični hotel koji nudi 6 bazena na otvorenom, sadržaje za parking i korišćenje privatne plaže, a nalazi se pored plaže u Hurgadi. Besplatan WiFi dostupan je u zajedničkim prostorijama. Klimatizovane sobe ovog hotela sa 4 zvezdice imaju jednostavno uređen enterijer u toplim bojama. Svaka soba sadrži mini-bar, TV sa satelitskim kanalima i balkon ili terasu. Na raspolaganju je sopstveno kupatilo. Ponuda objekta Aqua Joy Resort- by SUNRISE uključuje internacionalne, italijanske, azijske, egipatske, grčke i restorane koji služe jela od morskih plodova. U objektu se nalazi i 5 barova, uključujući šiša bar. Sadržaji hotela obuhvataju akva-park, teretanu, spa centar i kozmetički salon. Međunarodni aerodrom Hurgada nalazi se na 6,5 km od hotela. Do autobuske stanice može se stići pešice za 10 minuta. Besplatan javni parking dostupan je u blizini. Svakako najatraktivnije i najtoplije putovanje ove jeseni jeste u putovanje u Dubai, koji je zvanično proglašen za najpopularniju turističku destinaciju na svetu po izboru korisnika prestižnog turističkog portala TripAdvisor, i poseta nekim od najpoznatijih atrakcija ovog fantastičnog grada koji oduzima dah svakim novim korakom.

Wayout

Foto: Wayout

Wayout agencija, kao turoperator br. 1 po broju putnika za Dubai, uvek se trudi da svojim putnicima ponudi samo najbolje od najboljeg, a u skladu sa tim, naša specijalna ponuda za septembar, koja uključuje i poslednja mesta na letovima, a obiluje sjajnim ponudama sa najtraženijim hotelima, po najpovoljnijim cenama.

Wayout

Foto: Wayout

Iz ponude bismo posebno izdvojili hotele u Dubai Marini koji su omiljeni među našim putnicima, jedan od najbolje pozicioniranih hotela u Dubaiju, koji se nalazi između Dubai Marine i Jumeirah Beach Residence-a - Delta Hotels by Marriott JBR 4*. Ovi hoteli su idealno pozicionirani za ljubitelje city-break-a koji žele da im i plaža bude nadohvat ruke. Kao hotele za odmor na prelepim plažama, izdvojili bi smo Dukes The Palm 5* i Royal Central Hotel The Palm 5* koji svojim gostima nude besplatno korišćenje ležaljki i suncobrana. Za one koji žele da otputuju u Dubai zbog šopinga i razgledanja grada, izdvojili bismo hotele koji se nalaze na svega nekoliko minuta udaljenosti od najpoznatijih svetskih tržnih centara, Citymax at the Mall i MD Hotel Al Barsha 4* u blizini Mall of The Emirates, Canal Central Business Bay 5* u blizini najvećeg tržnog centra na svetu Dubai Mall i najviše zgrade na svetu Burj Khalifa-e.

Novotel World Trade Centre Dubai 4*

Wayout

Foto: Wayout

Objekat Novotel World Trade Centre Dubai je luksuzni hotel, smešten na Šejk Zajed roudu, na manje od 5 minuta hoda od stanice metroa Svetski trgovinski centar (na crvenoj liniji). Do Burdž Kalife (najviše zgrade na svetu), atrakcije Dubai frejm, Tržnog centra Dubai Mall (sa prodavnicama i skijalištem Ski Dubai), Tržnog centra Dubai Outlet Mall i Finansijskog centra u Dubaiju ima samo 5 minuta. Plaža Džumeira i Zlatni suk udaljeni su par minuta. Gostima je na raspolaganju besplatna usluga organizovanog prevoza do mnogih znamenitosti. Hotel je povezan sa Svetskim trgovinskim centrom u Dubaiju (Dubai World Trade Centre). Gostima su na raspolaganju bazen na otvorenom sa kontrolisanom temperaturom, ležaljke, besplatan WiFi u svim prostorijama, spa centar i potpuno opremljena teretana.

Gosti mogu da se opuste u sauni i parnoj sobi. Prostrane, moderne sobe imaju flat-screen TV sa satelitskim kanalima, pribor za pripremu kafe/čaja koji se svakodnevno dopunjuje i sopstveno kupatilo sa luksuznim toaletnim priborom. Hotel pruža svakodnevno čišćenje. Hotel takođe uključuje poseban deo za igru dece sa play station konzolom, knjigama i igračkama. Restoran Entre Nous služi internacionalnu kuhinju. Restoran takođe nudi svakodnevne obroke na bazi švedskog stola sa kineskom, italijanskom, azijskom i japanskom hranom. Posluga u sobi je dostupna non-stop i može gostima da ponudi obiman meni. Lagane obroke i zdrava jela možete da naručite u kafeu Cream i u baru Chill pored bazena. Svake večeri, u nagrađivanom baru Blue, nastupaju bendovi sa muzikom uživo. Hotel nudi poslovni centar, sobe za sastanke, recepciju koja radi non-stop i uslugu konsijerža, koja može da organizuje iznajmljivanje automobila i izlete. Gostima je na raspolaganju besplatan privatni parking.

MENA Plaza Hotel Albarsha 4*

Wayout

Foto: Wayout

Smešten u Dubaiju, 700 m od Mall of Emirates, hotel MENA Plaza Albarsha nudi klimatizovane sobe i fitness centar. Prikladno smešten u četvrti Al Barsha, ovaj hotel ima restoran, recepciju koja Vam je na raspolaganju 24 h, spoljašnji bazen, sve jedinice u hotelu opremljene su kuvalom za vodu. Takođe, gosti hotela imaju na raspolaganju besplatan internet. Doručak je po principu švedskog stola. Dubai Marina Mall udaljen je 7 km od MENA Plaza Hotel Albarsha. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Dubai, 22 km od smeštaja. Al Barsha je odličan izbor za putnike koji su zainteresovani za kupovinu. Ovaj hotel takođe ima jednu od najbolje ocenjenih lokacija u Dubaiju!

Marina View Hotel 4*

Wayout

Foto: Wayout

Hotel se nalazi u luksuznom delu Dubai Marine, na samo par minuta hoda do Jumeirah plaže, metro stanice i Dubai Marina tržnog centra. Od aerodroma je udaljen oko 25 minuta vožnje, dok je poznati tržni centar Emirates Mall na samo 10 minuta vožnje od hotela. Hotel poseduje 224 moderno dizajnirane sobe. Sve sobe imaju SAT TV, sef, aparat za čaj i kafu, telefon, fen za kosu, malu kuhinju ( sa frižiderom i mikrotalasnom), internet (uz doplatu), klima uređaj, bademantil i papuče. Gostima hotela na raspolaganju su 3 restorana, barovi, bazen sa delom za decu, fitnes centar, sauna, parno kupatilo, poslovni centar, prodavnica suvenira. Hotel obezbeđuje svojim gostima besplatan šatl bus do plaže.

Royal Central Hotel The Palm 5*

Wayout Travel

Foto: Wayout Travel /Promo

Ovaj objekat je udaljen 1 min hoda od plaže. Objekat Royal Central Hotel The Palm nalazi se u Dubaiju i ima privatni prostor na plaži. Gostima su na raspolaganju terasa i recepcija koja radi non-stop. U restoranu u okviru objekta služe se mediteranska jela. Sve smeštajne jedinice imaju flat-screen TV sa satelitskim kanalima, frižider, kuvalo, kadu i garderober. Svaka soba sadrži sopstveno kupatilo sa besplatnim toaletnim priborom. U hotelu se služi kontinentalni doručak ili doručak na bazi švedskog stola. Gosti mogu da koriste saunu. Na turističkom desku mogu se organizovati obilasci znamenitosti i nabaviti ulaznice. Na raspolaganju je i poslovni centar za obavljanje poslovnih aktivnosti.

Wayout Travel

Foto: Wayout Travel /Promo

Na kraju, napominjemo da sve aktuelnosti vezane za aranžmane agencije Wayout možete ispratiti i putem naše Facebook i Instagram stranice, a tamo vas čeka i mnoštvo zanimljivog sadržaja.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Putovanja

Komentari

  • S' koje

    12. oktobar 2022. | 15:02

    Pare Prijatelji ?!

    Podelite komentar