• 1
 ≫ 

Novi jedinstveni koncept putovanja dovodi do "okeanskog stanja uma"

 ≫ 

Na više od hiljadu kvadrata prostire se luksuzni spa-centar, koji uključuje i zatvoreni i otvoreni prostor. Tu je i savremeni fitnes centar, staze za trčanje i sportski tereni. I sve to na kruzeru

  • 1
Kruzeri, Veneciji, Italija

Foto: Pixabay/584652

Sama po sebi, krstarenja su interesantan način putovanja i upoznavanja novih destinacija. Turisti uglavnom na kruzerima imaju sve sadržaje potrebne za udobno, pa čak i luksuzno putovanje.

Krajem septembra je svetki poznata kompanija za krstarenja otišla korak dalje i objavila novi koncept putovanja na svom kruzeru „Explora I“. Gosti će imati prilike da dožive jedinstveno iskustvo velnesa tokom krstarenja.

Na više od hiljadu kvadrata prostire se luksuzni spa-centar, koji uključuje i zatvoreni i otvoreni prostor. Tu je i savremeni fitnes centar, staze za trčanje i sportski tereni. I sve to na kruzeru.

 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Explora Journeys (@explorajourneys)

- Filozofija koja stoji iza koncepta Ocean wellness duboko je ukorenjena u kompaniju „Explora Journeys“. Odavno smo razumeli kako moćan efekat imaju voda i talasi na telo, um i dušu – rekla je Julanda Marais iz ove kompanije i dodala:

- Želimo da našim gostima pružimo osećaj prefinjene jednostavnosti, opuštenog luksuza i potpune mentalne i fizičke relaksacije, prenosi „Travelpulse“.

 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Explora Journeys (@explorajourneys)

Nauka je već dokazala da morska voda smiruje um, revitalizuje telo i jača imunitet. Umesto uobičajenih svakodnevnih obaveza, gosti ovog kruzera imaju priliku da istražuju nove destinacije i kulture, provode slobodno vreme sa saputnicima, te da ostvaruju veze sa ljudima koji imaju isti ili sličan pogled na život. A onda, kada uspeju da uspore tempo, može da se govori o početku samootrkivanja i isceljenja. Upravo tako je okarakterisano „okeansko stanje uma“.

Celokupan kruzer je dizajniran tako da pomogne gostima da ostvare mir, te da restartuju svoje telo i um tokom putovanja.

 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Explora Journeys (@explorajourneys)

Više od 700 kvadrata zauzima prostor posvećen isključivo tretmanima i velnes programima, koji ima samo jedan cilj – omogućiti gostima da se u potpunosti opuste.

Na kruzeru je ukupno 11 soba za tretmane, kao i dva privatna spa-apartmana, u okviru kojih se nalazi i prostor za opuštanje, te otvoreni prostor za druženje gostiju.

 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Explora Journeys (@explorajourneys)

Među brojnim sadržajima ovog jedinstvenog velnes centra koji krstari okeanima i morima nalaze se i bazen za hidroterapiju, finska sauna, parna soba i slana pećina, ali i grejane mermerne ležaljke, veseli tuševi i još mnogo toga. Gosti mogu koristiti i usluge frizera, te manikira i pedikira.

Osim luksuzno opremljenog fitnes centra, na kruzeru se nalaze i sportski teren i panormska staza za trčanje. Gostima se nudi i mogućnost fitnes treninga na terasama apartmana i to, ni manje ni više, nego uz virtuelnog trenera, što je još jedna od novina u svetu putovanja.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Putovanja

Komentari

  • Nenad

    2. novembar 2022. | 09:17

    Fali samo nano klinika brant gde će se raditi plastične operacije. Ovi kruzeri su psotali gradovi za sebe, doći će vreme kada će ljudi živeti na njima, neće ni izlaziti na kopno. Kao na filmovima

    Podelite komentar