• 4

3,2,1 - SRBIJA: Pokrećemo turizam u Srbiji kao niko nikad pre!

3,2,1 - Srbija - Domaćim i stranim gostima pokazaćemo Niš, Čačak, Temerin, pokazaćemo im sve ono lepo u Pančevu, Valjevu, Kraljevu, u Pirotu, Kraguje donećemo svaki deo Srbije na dlanu upakovan tako da se svaki potencijalni gost iz bilo kog kraja sveta zaljubi u našu zemlju i pre nego što u nju zakorači

  • 4
321Srbija 321Srbija promo

Udruženje "3,2,1-Srbija!" u saradnji sa najvišim državnim insistucijama i uz njihovu otvorenu podršku uveliko radi na tome da turistička sezona u Srbiji traje svih dvanaest meseci u godini.

- Obići ćemo svaki pedalj zemlje, a naš tim sastavljen od vrhunskih stručnjaka koji su karijere posvetili razvoju turizma, savetovaće se sa lokalnim samoupravama kako bi se maksimalno iskoristili turistički i privredni potencijali svake regije pojedinačno, a sve u skladu na nacionalnom strategijom za razvoj turizma.

Medijski ćemo, kako u zemlji, tako i u inostranstvu, kroz sve raspoložive mehanizme, ispromovisati sve delove naše zemlje.

Napravićemo promotivni materijal svakog dela Srbije, ali ne mehanički kao što to inače danas rade! Mi želimo da izazovemo ponos i suze radosnice svih onih koji vide naše promotivne filmove. Želimo da ljudi budu ponosni na sve što kao zemlja imamo jer zaista imamo čime da se ponosimo. Naše baze foto i video materijala biće otvorene i na raspolaganju svim državnim insitucijama koje se bave turstičkim i privrednim temama kao i medijskim kućama i to bez ikakve nadoknade - kažu iz Udruženja.

Portal udruženja "3,2,1-Srbija!" će biti lansiran 20. decembra, a u prvoj fazi koja traje 24 meseca, predstaviće Srbiju na unikatan način, kažu iz udruženja "3,2,1,-Srbija!", a sledi i televizijski kanal sa originalnim promotivnim sadržajima.

Projekat od nacionalnog značaja "3,2,1-Srbija!" zvanično je pokrenut protekle nedelje i to prijemom koji je organizovan u beogradskom hotelu Hajat.

Ceremoniji su prisustvovale brojne visoke zvanice iz zemlje i inostranstva, diplomate, najtrofejniji sportisti, ugledni privrednici i javne ličnosti.

(Ona.rs/3, 2, 1 Srbija promo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Putovanja

Komentari

  • Mila

    14. decembar 2022. | 07:10

    Prvo ocistite smece po ulicama,pojedini gradovi prljaviji i od Kaira.

    Podelite komentar

  • Cale

    13. decembar 2022. | 19:29

    Bravo , tako i treba

    Podelite komentar

  • Ivana

    14. decembar 2022. | 06:09

    Konačno pravi pristup. SVE NAJBOLJE!

    Podelite komentar