• 0

Dizni najavio otvaranje rolerkostera „Tron“, jednog od najbržih u kompaniji

Zasnovan na naučno-fantastičnom filmskom ostvarenju „TRON: Legacy“, ovaj rolerkoster će biti jedan od najbržih u svim tematskim parkovima koje ova kompanija ima širom sveta

  • 0

Iz kompanije „Dizni“ je najavljeno da će počev od 4. aprila biti dostupna i vožnja na jednom od najbržih rolerkostera u „Magičnom kraljevstvu“.

Zasnovan na naučno-fantastičnom filmskom ostvarenju „TRON: Legacy“, ovaj rolerkoster će biti jedan od najbržih u svim tematskim parkovima koje ova kompanija ima širom sveta.

Za one koji su upoznati sa tematikom pomenutog filma, rolerkoster „Tron“ je vezan za scenu kada „Kevinov sin, Sem Flin otvara drugu kapiju u digitalno carstvo“. U Diznilendu u Šangaju od 2016. godine već postoji rolerkoster inspirisan scenom otvaranja prve kapije.

Posetioci će imati prilike da dožive interaktivno iskustvo, jer će imati aktivnu ulogu u priči, budući da će biti deo „Plavog tima“, koji se suočava sa pretećim „Narandžastim timom“. Tokom vožnje ovim rolerkosterom, proći će kroz osam energetskih kapija, ističe „Travelandleisure“.

Za uživanje u vožnji jednim od najbržih rolerkostera u Diznijevim tematskim parkovima biće potrebne važeće ulaznice i rezervacije. Za sada još nije dostupna informacija o tome da li će se zahtevati i virtuelni red.

Poznato je da će rolerkoster „Tron“ biti dostupan u okviru „Tomorrowland Magic Kingdom“ u tematskim parkovima ove kompanije.

Posebno je zanimljivo pomenuti i da kompanija od 27. januara 2023. godine počinje obeležavanje stogodišnjice u Dizni tematskim parkovima širom sveta.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja