• 0

Vreme čitanja: oko 7 min.

Nakon 10 godina ponovo TUNIS sa Wayoutom! Definitivno najpovoljnije letovanje u 2023.

Vreme čitanja: oko 7 min.

Sajamski popust čak do 50€ po osobi za izabrane hotele

  • 0
Wayout Foto: Promo/ Wayout

Zbog poverenja koje nam poklanjate svake godine u sve većem broju za vas smo pripremili nove avanture na novim destinacijama. Predstavljamo vam novi biser iz Afrike, posle mnogo godina ponovo u ponudi naše agencije – dobrodošli u Republiku Tunis. Posle Egipta, Kipra i UAE za koji smo, zahvaljujući vama broj 1 odlučili smo da za sezonu 2023. za vas pripremimo drugu stranu severne Afrike.

To je bio razlog da se Wayout tim uputi na ovu destinaciju i za sve naše goste pripremimo ponudu i prenesemo najsvežije informacije kako o hotelima tako i o samoj destinaciji. Kao što smo već napisali, Tunis je država na severu Afrike, a okružuje je Sredozemno more oko koga su se oblikovala obala duga 1300km, sa sitnim, belim peskom.

Mahdia Beach & Aquapark 4* Lux

Wayout Foto: Promo/ Wayout

LTI Mahdia Beach je poslednji put renoviran 2020. godine. U pitanju je veoma popularan porodičan hotel sa jednim od najvećih aqua parkova u Tunisu. Hotel poseduje oko 440 soba koju su raspoređene u nekoliko zgrada. Sobe su prostrane, sa balkonom ili terasom, klima uređajem, zasebnim kupatilom sa fenom, sat TV, telefonom, mini frižiderom i sefom koji se doplaćuje. Gostima je na raspolaganju recepcija koja je otvorena 24h. U sklopu hotela je glavni restoran "Sofra", dva à la carte restorana: La Tienda (internacionalna kuhinja) i La Cascatta (italijanska kuhinja) i nekoliko barova (Lobby, Pool i Snack bar). Od ostalog sadržaja koji je gostima na raspolaganju tu su: otvoreni bazen za odrasle, bazen za decu, zatvoreni bazen, aqua park sa 10 tobogana, odbojka na pesku, boćanje, bilijar, Wi-Fi internet (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika), dnevna i večernja animacija. Diskoteka se doplaćuje.

Delphin Al Habib 4*

Wayout Foto: Promo/ Wayout

Hotel se nalazi u turističkoj zoni Monastira. Udaljen je 350m od peščane plaže (ulica deli hotel od plaže), 500m od centra grada Monastira, 8km od aerodroma u Monastiru i 150km od aerodroma u Tunisu. Hotel raspolaže sa 202 sobe ima 2 restorana, 3 bara, snek bar, otvoren i dečiji bazen, zatvoren bazen, fitnes, masažu, frizerski salon, mini klub, mini golf, teniski teren, menjačnicu. Svaka soba ima kupatilo, terasu, klimu, TV sa satelitskim programom, telefon. Ishrana je na bazi švedskog stola-samoposluživanje.

Cooee President 4*

Wayout Foto: Promo/ Wayout

Hotel se nalazi u turističkoj zoni Monastira. Udaljen je 350m od peščane plaže (ulica deli hotel od plaže), 500m od centra grada Monastira, 8km od aerodroma u Monastiru i 150km od aerodroma u Tunisu. Hotel raspolaže sa 202 sobe ima 2 restorana, 3 bara, snek bar, otvoren i dečiji bazen, zatvoren bazen, fitnes, masažu, frizerski salon, mini klub, mini golf, teniski teren, menjačnicu. Svaka soba ima kupatilo, terasu, klimu, TV sa satelitskim programom, telefon. Ishrana je na bazi švedskog stola-samoposluživanje.

Skanes Serail 4* lux

Wayout Foto: Promo/ Wayout

Hotel se nalazi na peščanoj plaži turističke zone Skanes, udaljen je 6km od centra Monastira, 12km od centra grada Sousse, 2km od aerodroma Monastir, 145km od aerodroma Tunis. Hotel raspolaže sa 214 soba, ima 2 restorana, snek bar (otvoreno samo tokom letnjih meseci), 3 bara (tokom letnjih meseci je raspoloživo 5 barova), otvoren i dečiji bazen, zatvoren bazen, đakuzi, masažu, teniski teren, mini klub za decu, mini golf, bilijar, menjačnicu, više sala za seminare i kongrese, prodavnicu, servis pranja i peglanja veša. Svaka soba ima kupatilo, terasu, klimu, TV sa kablovskim programom, telefon, fen za kosu. Korišćenje suncobrana i ležaljki, na plaži i kraj bazena je besplatno. Ishrana je na bazi švedskog stola-samoposluživanje.

Le Hammamet Hotel & Spa 4*

Wayout Foto: Promo/ Wayout

Hotel poseduje moderno uređene sobe, standardno opremljene: klima, SAT TV, telefon, WiFi, zasebno kupatilo sa fenom za kosu. U sklopu hotela je glavni restoran gde se služe doručak, ručak i večera, kao i bar koji je takođe dostupan gostima koji koriste All Inclusive uslugu. Od ostalih sadržaja tu je: veliki bazen na otvorenom, zatvoreni bazen koji radi zimi, igralište za decu, razne druge animacije, fitness centar, spa centar, teretana, prodavnice...

Medina Belisaire And Thalasso 4*

Wayout Foto: Promo/ Wayout

Hotel poseduje 276 soba. Sobe su klimatizovane, sa balkonom ili terasom i sa pogledom na bazen ili baštu. Sobe su standardno opremljene. U sklopu hotela nalaze se tri spoljašna bazena, jedan unutrašnji i terasa za uživanje. Gostima na raspolaganju je nekoliko restorana, snack bar, bar na plaži i još nekoliko barova. Za najmlađe tu je mini club.

Royal Kenz Hotel Thalasso & Spa 4*

Wayout Foto: Promo/ Wayout

Nudi sobe i apartmane sa 4 zvezdice sa klima uređajem i privatnim balkonom koji gleda na bazen ili baštu. Hotel ima 4 restorana koji služe internacionalnu i mediteransku kuhinju. Tu su i 4 bara, uključujući američki bar i bar pored bazena. Gosti mogu uživati u Thalasso spa centru po kome je ovaj hotel poznat.

Riadh Palms 4*

Wayout Foto: Promo/ Wayout

Hotel se nalazi u centru Susa. Transfer od aerodroma u Tunisu traje oko 2 sata, od Enfide oko 40 minuta, a od Monastira oko 30 minuta. Hotel poseduje lep otvoren i mali zatvoren bazen, bazen za decu, mali gimnastički prostor, dve saune, salu s video igricama, diskoteku, organizovanu zabavu za decu i odrasle. U okviru hotela nalaze se tri restorana, kao i 4 bara. Hotel ima 650 soba, sve su klimatizovane, sa telefonom, televizorom i kupatilom koje ima toalet u odvojenoj prostoriji. Sefovi se doplaćuju, mini-bar takođe. Internet je moguće koristiti kod recepcije. All inclusive usluga je na bazi švedskog stola.

Vincci Nozha Beach 4* lux

Wayout Foto: Promo/ Wayout

Hotel se nalazi na plaži, udaljen je 65km od aerodroma u Tunisu, 80km od aerodroma u Monastiru, 2km od centra Hamameta. Hotel raspolaže sa 447 soba. Do soba vode 3 lifta. Sobe su potpuno opremljene i imaju sopstveno kupatilo, klima-uređaj i TV sa satelitskim kanalima. Iz soba se pruža pogled na more ili vrt. All-inclusive odmaralište Vincci Nozha Beach nudi 3 bazena, spa centar sa hamamom i udoban smeštaj sa balkonom ili terasom. Masaže su na raspolaganju na zahtev. Gosti imaju pristup mnogim aktivnostima u hotelu i okolini, kao što su dečiji mini-klub, skijanje na vodi i padobranstvo. Dostupan je i kozmetički salon. Spa centar Aquaforme ima u ponudi razne tretmane, uključujući hidroterapiju, masaže i hamam. U okviru odmarališta nalaze se 3 restorana, tunižanski restoran La Sofra, restoran Barbecue Blue & Blue Fish i restoran sa uslugom na bazi švedskog stola. U piću možete da uživate u nekom od 4 bara odmarališta Nozha Beach. Recepcija radi non-stop. Dostupan je i besplatan parking.

Vincci Saphir Palace 5*

Wayout Foto: Promo/ Wayout

U hotelu se nalazi oko 240 soba i sobe su smeštene u glavnoj zgradi hotela. Sve sobe su klimatizovane i poseduju balkon, kupatilo sa tuš kabinom i odvojenim toaletom, fen, sat tv, telefon, mini bar, sef. Hotel poseduje: recepciju, spoljašnji bazen sa delom za decu, unutrašnji bazen, glavni restoran, a la carte restoran, pet barova, lift, suvenirnicu i spa centar. Wi-Fi internet u celom hotelu, ležaljke, suncobrani, peškiri (uz depozit). Od ostalog sadržaja tu su: teniski teren, reketi i loptice, odbojka i fudbal na plaži, aerobik, aqua gym.

Movenpick Resort & Marine Spa 5*Lux

Wayout Foto: Promo/ Wayout

Nalazi se u samom centru grada, na plaži, nadomak medine, glavnih trgovačkih ulica i korniša - popločanog šetališta kraj mora. Transfer od aerodroma u Tunisu traje oko 2 sata, od Enfide oko 40 minuta, a od Monastira oko 25 minuta. Hotel ima 4 bara i 6 restorana u zgradi, na plaži i oko bazena, zatvoreni bazen u okviru Marine Spa centra, jedan otvoreni bazen s morskom i dva sa slatkom vodom. Menjačnica, ambulanta, prostorija za prtljag. Usluga pranja i peglanja veša (uz doplatu). Hotel sadrži 588 soba, 36 luksuznih i jedan predsednički apartman. Sve sobe su opremljene LCD ekranom sa kablovskim i satelitskim programima, individualnom klimatizacijom, direktnom telefonskom linijom sa elektronskom sekretaricom, internet priključkom, sefom, aparatima za čaj i kafu, kao i mini-barom. All inclusive usluga je na bazi švedskog stola. Veliki izbor sportova od odbojke do vožnje džet-ski-a i letenja padobranom.

Jaz Tour Khalef 5* Lux

Wayout Foto: Promo/ Wayout

Ovaj hotel se nalazi na ulazu u grad Sus, nedaleko od luke El Kantaui. Smešten je u parku veličine 10 hektara i nudi pogled na more. Gostima su na raspolaganju bazeni na otvorenom i u zatvorenom. Sve klimatizovane sobe u objektu Tour Khalef Marhaba imaju sopstveno kupatilo i TV sa satelitskim kanalima. Većina smeštajnih jedinica uključuje balkon sa pogledom na vrt ili na more. Ponuda objekta Tour Khalef Marhaba uključuje veliki izbor restorana. Internacionalna i tunizijska jela dostupna su u restoranu L'Etoile, a snek bar Haroun nalazi se pored bazena. U restoranu pored plaže možete uživati u jelima sa roštilja. Na raspolaganju je i nekoliko barova, kao i tradicionalna čajdžinica Moorish Cafe. Lagani, niskokalorični specijaliteti služe se u restoranu Oliveraie, koji raspolaže prostorima za obroke u zatvorenom i na otvorenom. Gosti mogu jesti uz pogled na divni vrt sa palmama. Spa i talaso centar veličine 4.700 m² obuhvata kabine za masaže i hidroterapiju, kozmetičke kabine i bazen sa morskom vodom. Smešten je na vrhunskoj lokaciji, odakle se pruža pogled na more.

Pozivamo sve zainteresovane putnike da koriste našu online platformu za rezervacije i putem sajta www.wayout.rs ili putem mail adrese office@wayout.co.rs rezervišu svoje putovanje iz snova.

Wayout Foto: Promo/ Wayout

Na kraju, napominjemo da sve aktuelnosti vezane za aranžmane agencije Wayout možete ispratiti i putem naše Facebook i Instagram stranice, a tamo vas čeka i mnoštvo zanimljivog sadržaja.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja