• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

3 egzotične destinacije koje vredi posetiti u 2023. godini: Šta o njima kažu njihovi predstavnici

Vreme čitanja: oko 2 min.

Predeli o kojima ste sanjali

  • 0

Na Međunarodnom sajmu turizma i Međunarodnom sajmu hotelsko-ugostiteljske opreme, koji se održava do 26. februara pod sloganom "Kad je odmor nije teško", učestvuje oko 350 izlagača iz 33 države, među kojima je i osam novih država sa afričkog kontinenta. Ponuda je zaista šarenolika i svaka osoba može da pronađe za sebe idealnu destinaciju na kojoj će letovati.

Mi smo rešili da vam olakšamo, te smo umesto vas odabrali tri egzotične destinacije koje su idealne za letovanje.

Prva na redu je Namibija - država u južnoj Africi na obali Atlantskog okeana koja će vas oduševiti svojom lepotom.

Za naš portal govorila je Džoana iz turističke agencije Nambije.

- Namibija je veoma velika država. Mi imamo prelepe ljude i pejzaže. Takođe možemo na ponudimo brojne zanimljive aktivnosti. Iskustvo koje ćete osetiti u Nambiji nateraće vas da se ponovo vratite. Imamo diverzitet u kulturi, odnosno njih 11 ili 12, tako da već možete da zamislite kakva je to kulturološka razlika u državi. Mislim da su ljudi najbolje što imamo. Namibija pruža toplu dobrodošlicu, a kad je u pitanju viza, možemo vam pomoći u dobijanju iste. Možete da letite iz Srbije direktno u Frankfrut, a onda se konektujete na let za Lufthanzu  - objasnila je ona.

Kada pomislite na egzotičnu destinaciju, verujemo da vam na pamet padnu Maldivi. Zbog toga smo razgovarali sa predstavnikom Maldiva na sajmu turzma koji nam je otkrio zašto treba da posetite ovo mesto.

- Dobrodošli na sunčanu stranu života. Maldivi su poznati po plažama, morskim i podmorskim aktivnostima. Uvek je sunčano i najbolje mesto da pobegnete od zime.

Na pitanje da li su Maldivi skupi, naš sagovornik odgovara:

- Ne. Mislim, jeste skupo, ali ipak postoje jeftinije opcije kao što su lokalna ostrva gde možete doživeti avanturističniji odmor, a takođe postoje i rizorti i skuplje vile.

Mesto koje će vam sigurno privući pažnju i naterati vas da se ponovo vratite je Tunis.

Za naš portal govorio je Marko Stefanović koji je na sajmu predstavljao ovu zemlju.

- Tunis kao destinacija ima svašta lepo da ponudi - od primorja, do sahara i tog pustinjskog dela koji je meni lično bio najlepši. Možete da sklopite tu avanturu da bude i porodična, a i za putnike koji više vole neke aktivnosti. Mislim da će Tunis biti hit ovog leta kod naših putnika, jer je održao isti nivo kvaliteta kao i pre korone, a cene su ostale iste - kaže Marko za naš portal.

Ceo prilog pogledajte na početku teksta.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja