• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zanimljive ideje koje će vam olakšati putovanja i boravak u hotelu

Vreme čitanja: oko 2 min.

Možda vam nisu pale na pamet, ali će vam sigurno u velikoj meri učiniti prijatnijim i boravak u hotelu i putovanje

  • 0

Koliko god neki saveti zvučali možda nelogično, ako malo razmislimo, shvatimo mnogo toga i verovatno se zapitamo kako je moguće da se toga nismo setili.

Kako vam se čini predlog da u hotelski sef stavite samo jednu svoju cipelu, da ne biste zaboravili da izvadite ono što ste u sef stavili?

U kratkom videu koji je stjuardesa KLM kompanije objavila na platformi "TikTok" našao se upravo i takav savet.

Zabrinuti ste da ćete zaboraviti nešto iz sefa u hotelu? Stavite jednu svoju cipelu u njega, da se to ne bi dogodilo, napisala je stjuardesa po imenu Ester, prenosi „Travelandleisure“.

Prilično je izvesno da ipak jednu cipelu nećete zaboraviti, a samim tim ni ono što ste pored nje stavili u sef.

Genijalna ideja, mora se priznati. Iako mnogima nije ranije pala na pamet.

Još jedan zanimljiv savet je Ester podelila. Koristite adekvatnu vešalicu za odeću, kako biste uspeli da približite zavese u hotelskoj sobi i uživate u spavanju u potpunom mraku.

Istina, biće vam potrebno malo strpljenja i veštine, ali i odgovarajuća vešalica, sa štipaljkama koje mogu spojiti zavesu.

I to nije sve.

U slučaju da punjač za vaš mobilni telefon nema odgovarajući ulaz, jednostavno ga možete priključiti na televizisjki prijemnik, koji se nalazi u vašoj hotelskoj sobi. Potrudite se da pronađete odgovarajući ulaz, naravno.

Kakve su koristi od kape za tuširanje, pitaju se mnogi. Ali Ester i na to ima odgovor.

Možete je koristiti kao odličnu zaštitu za pakovanje cipela. Ukoliko su đonovi vaših cipela uprljani, a nemate pri ruci najlonsku kesu u koju možete spakovati cipele, pre nego što ih ubacite u kofer, iskoristite jednostavno za to upravo kapu za tuširanje.

Ukoliko spadate među ljude koji se drže teorije da su daljinski upravljači leglo bakterija, i tada možete koristiti kapu za tuširanje, kao svojevrsnu zaštitu. Naravno, sve to pod pretpostavkom da hotel u kome odsedate ima najlonom nezaštićen daljinski upravljač.

I možda najzanimljivije, ukoliko u hotelu postoji kartična kontrola, koja podrazumeva da će struja u hotelskoj sobi biti aktivirana samo ako u odgovarajuću pregradu ubacite karticu, koja se koristi za ulazak u sobu, Ester ima i za to rešenje. Umesto te kartice, možete koristiti bilo koju drugu, odgovarajućih dimenzija i debljine.

Suvišno je reći da su mnogi korisnici pomenute društvene mreže oduševljeni ovim savetima. Šta vi kažete?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja