• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Najpovoljniji aranžmani za evropske metropole u VIVA Travel agenciji

Vreme čitanja: oko 2 min.

Stiglo je proleće!

  • 1
Viva Travel

Foto: Pixabay

Iskustva kažu da je to najbolji i najlepši period za obilazak evropskih metropola. Iskoristite predstojeće uskršnje i prvomajski praznike i putujte po specijalnim cenama iz ponude agencije VIVA Travel.

Milano, Rim ili Severna Italija? Svaki italijanski grad je na svoj način poseban i prelep.

Pogledom na centar grada sa samog krova veličanstvene katedrale Duomo, kreće vaše upoznavanje Milana. U prolazu koji povezuje trg Duomo i trg Skala smeštene su radnje najprestižnijih modnih brendova zbog kojih je Milano poznat kao popularna šoping destinacija. Kada se umorite od kupovine, napravite predah uz milansku pancerotu i obavezan aperitiv.

VIVA Travel je organizovala putovanje u Milano autobusom i avionom. Autobuski aranžmani su na 5 i 6 dana od 13/14/28/29. Aprila po ceni od 109€. Avionski aranžman za Milano na 4 dana je 28.04. i po ceni od 659€ po osobi. Milano nije jedini grad koji ćete videti na ovom putovanju. Uživaćete u Đenovi i na jezeru Komo.

Milano

Foto: Pixabay

U centralnoj Italiji tačnije u Rimu, možemo biti sigurni da sunce sija najlepše tokom proleća. Rim je grad kojem se mnogi vraćaju više puta, a razlozi su brojni. Osim što je prava riznica istorijskog blaga, ovo je grad veselih ljudi, zabave, šopinga, restorana, kafića. Uživaćete u svakom trenutku na svakom koraku.

Rim – Avionom – Polasci za Uskrs i Dan rada su 14.04. i 27.04. na 4 dana od 649€

Rim – Autobusom – Polasci za Uskrs i Dan rada su 13.04. i 28.04. na 6 dana od 225€

Toskana se smatra rodnim mestom italijanske Renesanse i prepuna je kulturnih sadržaja. Regija koja je svetu podarila Mikelanđela, Leonarda, Botičellija, Bruneleskija. Mnogobrojne vinske ture van gradova i uživanje u Chiantiju, oduševiće svakog posetioca. Ukoliko ovo ne želite da propustite onda planirajte putovanje već 14. Aprila (cena od 125 evra / 5 dana).

Da biste doživeli veličanstvenu proslavu pravoslavnog Uskrsa na Mediteranu, uputite se 12. Aprila na Krf. Običaj bacanja amfora, lonaca i ostale grnčarije krfskih Grka uz pesmu, klicanje i čestitke vekovnim pozdravom "Hristos anesti - Altos anesti" verovatno je najspektakularnija proslava Vaskrsa u Evropi.

USKRS NA KRFU | Autobusom, 6 dana || polazak 12.04. | cena 179€

Od gradova do kojih možete doći organizovanim autobuskim prevozom izdavajaju se Atina, Solun, Beč, Prag, Istanbul, a najniža cena aranžmana je 109 evra po osobi. Nešto drugačije i vrlo interesantne ture za koje treba izdvojiti od 5 do 10 dana su Bavarska, Provansa, Napulj, Siciija, tura kroz Španiju, Francusku i Italiju.

Sve ponude za Uskrs i Prvi maj možete pogledati OVDE.

Ukoliko se neko uželeo mora i plaže, agencija "Viva Travel" ima spremne aranžmane za Hurgadu već u aprilu – direktnim čarter letom na 7 noćenja uz all inclusive uslugu po ceni od 595 evra.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viva Travel Agency (@viva_travel_agency)

To nije sve! Zapratite Instagram stranicu @viva_travel_agency i svake nedelje možete osvojite neko od ovih prelepih putovanja. Poklon putovanje je za dve osobe. Detaljne informacije o aranžmanima nalaze se na adresi www.vivatravel.rs.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Putovanja

Komentari

  • Milos

    22. mart 2023. | 13:52

    Najbolja agencija ubedljivo

    Podelite komentar