• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hodanje po plafonu nije nemoguće: Kuća u Engleskoj gde je sve naopako

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svakodnevno pruža pogled iz "druge perspektive"

  • 1
Slika obrnute kuće Foto: Shutterstock

U Brajtonu u Engleskoj postoji kuća koja će vam svet okrenuti naopako.

Iluzija koja nadmašuje dosadašnje varke, jeste upravo ova atrakcija. Ova kuća odlično je mesto da napravite fantastične fotograije, zabavite se sa decom i priredite im spektakl, probate da dohvatite sto u kuhinji ili pak, konačno vidite šta je na poslednjoj polici u kuhinji, koja vam u ovom slučaju niikada nije bila bliža.

Kuća se svrstava u muzej iluzija i jedna je od prvih "okrenutih" iluzija u Engleskoj,prenosi "wheretogowithkids.co.uk"

Ulaznica košta oko osam evra, a kako bi se izbegla gužva unutar kuće, ostanak unutra je ograničen na 20 minuta. To vreme je sasvim dovoljno da obiđete sve prostorije i napravite čitavu galeriju fotografija.

Radnici u ovom iluzionističkom muzeju spremni su da vam pomognu da napravite sjajne fotografije ili snimke i podele sa vama najbolje uglove da vam slike ispadnu "naopako dobre".

Devojka po imenu Mili je na svom "TikTok" profilu @milliegoochuk podelila kako je izgledao njen obilazak ove obrnute atrakcije.

@milliegoochuk Wholesome fun: Upside Down House in Brighton #upsidedownhouse #brighton #thingstodoinbrighton #brightonbeach ♬ original sound - Millie Gooch

Neki od mnogo pozitivnih komentara ljudi koji su pisali svoje iskustvo, podelili su sa ostalima: "Osećao sam se pijano kada sam izašao, baš se mesto poigra sa mozgom", "Bila sam sa decom i slike su neverovatno dobro ispale", "Sjajno mesto da se zabavite" i još mnogo sličnih.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Putovanja

Komentari

  • dago 1

    15. april 2023. | 13:49

    Pa kad se covjek rodi naopako nije ni cudo nista

    Podelite komentar